- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
Bilge Adamı bilirim iyi bir eğitim kurumudur ve fiyatları uçuktur.
sorun noktasına geldiğimizde o kadar para vericem oraya sonra soru sormaya, itiraz etmeye çekinicem öyle mii?
eğer ki arkadaşınız çekiniyorsa sınıfın ortasında yada derste problem yaşadığından bahsetmesin hocayı tek yakaladığı bi vakit durumu izah etsin bu kadar zor olmamalı bence.
oraya her temeli olan gitmiyor neticede.
kaçırdığı yerleri, anlamadığı kısımları anlamak içinde ek ders yada etüt talep etsin.
baktı ki hocada her hangi bir düzeltmeye gitmiyor müdür yardımcısıyla konuşssun. bu süreçi iyi takip etsin çünkü sınavdan geçemezse sertifika alamaz hadi sertifika almasın para ve zaman kaybı yaşar buna da gerek yok
canım zaten anlamadıgı yerı hoca sordugun da ben anlamadım demiş.
ama hemen arkadak ogrencı gulmus .arkadasımınında halıyle morelı bozulmaz.
Ama ben demiştim.Sağlam kaynaklarım da vardı.İnanmadınız banaArtık okadar para verdikten sonra sorununu gidip anlatmak konusunda asla çekinmemeli.Yeni sınıf açana kadar beklemeli.O da ne zaman olur kimbilir.
hımmm yanı cnm bence böyle şeyleri kafaya takmamalı neticede o arkadaşı gülen öğrenci arkadaşının hayatında sadece kurs süresince olacak eğer ki rahatsız etmeye devam ediyorsa o da onu dersin ortasında rencide etsin. yani kimse bu programları annesinin karnında öğrenerek dogmuyor.. bence asla ama asla çekinmemeli hakkını arasında.. en başta sınıf hocasıyla birebbir görüşssün sonuç vermezzse bu durum gidip yardımcıyla konussun bırakmasın yani bu şekidle
Diğer konunuzda bilge adamın olumsuzluklarından bahsetmiştim ve bi kaç gün önce de arkadaşımın başına geldi bir şey.Ama ben ona demiştim.
O zaten çoktan yaptırmıştı.İngilizce kursu başladı zaten çoktan ama SAp kursu ertelendi.Arkadaşım da bir daha ertelenirse anlaşmayı fesh edicem falan demiş.Onlar aceleniz mi var ki demişler
O zaten çoktan yaptırmıştı.İngilizce kursu başladı zaten çoktan ama SAp kursu ertelendi.Arkadaşım da bir daha ertelenirse anlaşmayı fesh edicem falan demiş.Onlar aceleniz mi var ki demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?