Gebeliğe Hazırlık Bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Basak ayaz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
114
16
13
29
Kizlar beş gün falan oldu kan verdim 0.100 çıktı dün adet gunumdu olmadım test bu şekilde hiç bı belirti yok kafayı yedim artık resmen biliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz ama bu testler insana kafayı yedirtyo bazen sol bazen sağ kasıkta hafif ağrı yada batma oluyo başka bişi yok bana akıl verin ne olur rabbim hiç kimsenin kucağını boş birkmasin

Eklentiler

• IMG-20230608-WA0002.webp
    IMG-20230608-WA0002.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
bende test yapmıştım silikti ama kan verdiğimde 5 altı çıktığı için doktor negatif demişti.
adet günüm geçince testim koyulaştı kan değerim 100lere çıktı. Geç döllenme olabilir hamile olabilirsiniz, test hatalı olabilir. 2 farklı markanın testini alıp aynı idrarla tekrar deneyin duruma göre kan verin

bende test yapmıştım silikti ama kan verdiğimde 5 altı çıktığı için doktor negatif demişti.
adet günüm geçince testim koyulaştı kan değerim 100lere çıktı. Geç döllenme olabilir hamile olabilirsiniz, test hatalı olabilir. 2 farklı markanın testini alıp aynı idrarla tekrar deneyin duruma göre kan verin
Rabbim kimsenin kucağını boş birkmasin inşallah kan vermeye korkar oldum dünyam başıma yıkıldı geçen gün kan verdiğimde

Back
X