Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha insallah güzel sonuclar alırsınızAy heycan yaptım![]()
Ay insallah yahahaha insallah güzel sonuclar alırsınız![]()
Ovulasyon olarak pik degil birkac gun yapip takip etmeniz gerekiyor.Ovulasyon testim şimdi yaptım daha 2 gün önce deneme oldu bugün test yaptım pozitif mi sayılıyor bu da
pik ya nasıl değilOvulasyon olarak pik degil birkac gun yapip takip etmeniz gerekiyor.
C ve t nin yerine simdi baktim ben bu marka kullanmamistim dogru haklisinpik ya nasıl değil![]()
Ay kafam karıştıC ve t nin yerine simdi baktim ben bu marka kullanmamistim dogru haklisin![]()
Sen yumurtlama olup olmadığını ogrenmek icin soruyorsun degil mi?Ay kafam karıştıdur bir de kaset test var onu da yapayım
![]()
Ahhaha evet onun için sordumSen yumurtlama olup olmadığını ogrenmek icin soruyorsun degil mi?
Benimde kafam karıştı![]()
Bak kaset testte böyle çıktı t çizgisi daha koyuSen yumurtlama olup olmadığını ogrenmek icin soruyorsun degil mi?
Benimde kafam karıştı![]()
C ve t nin yerine simdi baktim ben bu marka kullanmamistim dogru haklisin![]()
Pik değil bu canım bak pik böyleBak kaset testte böyle çıktı t çizgisi daha koyu
Kontör çizgisi silik bende de işte t çizgisi daha koyu şimdi aldigim kişiye sordum pil dedi ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca da pik sayılıyormusPik değil bu canım bak pik böyleEki Görüntüle 3588660
Aaaa c ve t ye bakmadan aöylemişimKontör çizgisi silik bende de işte t çizgisi daha koyu şimdi aldigim kişiye sordum pil dedi ama t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca da pik sayılıyormus![]()
Eevet evet var sen degerlendir sonra da siliklesmesini takip et catlayip catlamadigini da gorursun :)Bak kaset testte böyle çıktı t çizgisi daha koyu
Hahaha ya o akdar kafam karıştı ki aldığım yere yazdım cevap vermedi hemen buraya mesaj atayım dedim sabırsız bir insan olduğum içinAaaa c ve t ye bakmadan aöylemişimpik pik haydi değerlendirmeeeye
Ay bende karistirdim az onceAaaa c ve t ye bakmadan aöylemişimpik pik haydi değerlendirmeeeyeeee
![]()
Sperm sorunu yoksa her gun de degerlendir ama bence gun asiri daha saglikli sperm kalitesi icin. Bana kadin dogum gun asiri onerdiHahaha ya o akdar kafam karıştı ki aldığım yere yazdım cevap vermedi hemen buraya mesaj atayım dedim sabırsız bir insan olduğum içinsuan 3 gün değerlendirme mi olmalı yada bir gün değerlendirme ara sonra yine onu anlayamadim bir tek
![]()