Bakar mısınız predictor early sonucu

dahacokerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
87
22
3
26
Kızlar selamlar. Bugün test yaptım fotoğrafta görünmediği için ışık ayarını biraz değiştirdim. Gözle de böyle gözüküyor sizce sonucum nedir?

Eklentiler

• IMG_7162.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 69
Işık ayarıyla mı alakalı bilmiyorum ama normalde de böyle görülüyorsa test bozuk gibi başka markayla dene
Evet içini açınca böyle görünüyor. Kapalıyken silik çizgi bir tane. Elimde sadece kaset test var bat 5 ağustos diye olsa da çıkmaz. Erken gebelik testi olsa simdi tekrarlayacaktım ama yok maalesef. Muhtemelen negatif yani açık eczane görürsem sabah tekrarlayacağım

sanırım haklısınız. Yanında pembe çizgi olunca umutlanmıştım fotoda belli olsun diye açıp resmini çekeyim dedim ama açıp bakınca toplam 3 çizgi oldu
Bir iki gün sonra bir daha denersiniz sabah ilk idrarla umarım vardır sağlıkla hayırla gelsin inşaAllah
Ama filtre falan uygulamayın
Olacak olan çıplak gözle görülüyor zaten

Bir iki gün sonra bir daha denersiniz sabah ilk idrarla umarım vardır sağlıkla hayırla gelsin inşaAllah
Ama filtre falan uygulamayın
Olacak olan çıplak gözle görülüyor zaten
amin arkadaşım gözle görünüyordu da fotoda belli olmadığı için filtreledim sizin de fikrinizi almak için. Filtreden kaynaklı daha koyu gözüküyor ama çıplak gözle bakınca pembe çizgiler yarın açık eczane bulursam tekrar deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…