- 29 Temmuz 2025
- 87
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi dahacokerken
-
Kızlar selamlar. Bugün test yaptım fotoğrafta görünmediği için ışık ayarını biraz değiştirdim. Gözle de böyle gözüküyor sizce sonuc
Malesef gözükmüyorKızlar selamlar. Bugün test yaptım fotoğrafta görünmediği için ışık ayarını biraz değiştirdim. Gözle de böyle gözüküyor sizce sonucum nedir?
Aslında fazla damlatmadım bozuk mu acaba ya en sağdaki 3. Görülen testin sonuç ekranının bitiş kısmı. Ortada görülen de test kısmına geliyor. Aşırı silik bozuk mu değil mi anlayamıyorumBozuk gibi test idrarı fazla mı damlattınız
Tekrarlayın olmadı anlaşılmıyor kuzum ciddenAslında fazla damlatmadım bozuk mu acaba ya en sağdaki 3. Görülen testin sonuç ekranının bitiş kısmı. Ortada görülen de test kısmına geliyor. Aşırı silik bozuk mu değil mi anlayamıyorum
Sizin bat ne zamanOff benim de belirtilerim var PMS mi gebelik mi belli değil
Siz de benim gibi 3 çizgi görüyor musunuzTekrarlayın olmadı anlaşılmıyor kuzum cidden
Görüyorum canım olmaması gerek işteSiz de benim gibi 3 çizgi görüyor musunuz
Sanırım dediğiniz gibi test bozukGörüyorum canım olmaması gerek işte
Tamamdır çok tesekkür ederimCanım tekrar yap
Işık ayarıyla mı alakalı bilmiyorum ama normalde de böyle görülüyorsa test bozuk gibi başka markayla deneKızlar selamlar. Bugün test yaptım fotoğrafta görünmediği için ışık ayarını biraz değiştirdim. Gözle de böyle gözüküyor sizce sonucum nedir?
Evet içini açınca böyle görünüyor. Kapalıyken silik çizgi bir tane. Elimde sadece kaset test var bat 5 ağustos diye olsa da çıkmaz. Erken gebelik testi olsa simdi tekrarlayacaktım ama yok maalesef. Muhtemelen negatif yani açık eczane görürsem sabah tekrarlayacağımIşık ayarıyla mı alakalı bilmiyorum ama normalde de böyle görülüyorsa test bozuk gibi başka markayla dene
Yok gibiKızlar selamlar. Bugün test yaptım fotoğrafta görünmediği için ışık ayarını biraz değiştirdim. Gözle de böyle gözüküyor sizce sonucum nedir?
sanırım haklısınız. Yanında pembe çizgi olunca umutlanmıştım fotoda belli olsun diye açıp resmini çekeyim dedim ama açıp bakınca toplam 3 çizgi olduYok gibi
Bir iki gün sonra bir daha denersiniz sabah ilk idrarlasanırım haklısınız. Yanında pembe çizgi olunca umutlanmıştım fotoda belli olsun diye açıp resmini çekeyim dedim ama açıp bakınca toplam 3 çizgi oldu
amin arkadaşımBir iki gün sonra bir daha denersiniz sabah ilk idrarlaumarım vardır sağlıkla hayırla gelsin inşaAllah
Ama filtre falan uygulamayın
Olacak olan çıplak gözle görülüyor zaten
6 AğustosSizin bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?