Söyle söyleyeyim yapar yapmaz 2. Çizgi belirtmedi hemen göğüslerim de de sivilceye benzeyen ama sivilce olmauwn şeyler var damarlı duruyo test yaptım böyle cıktı
Yok idrar azligiyla alakası yok baya belirmiş çizgiler ama troit bu durumu etkiliyor mudur bilmiyorum. Damlattiktan sonra sanırım ilk 5 dk içerisinde ikinci cizgi belirdiyse gebelik var görünüyor. Kaç gününüz geçti?
Yok idrar azligiyla alakası yok baya belirmiş çizgiler ama troit bu durumu etkiliyor mudur bilmiyorum. Damlattiktan sonra sanırım ilk 5 dk içerisinde ikinci cizgi belirdiyse gebelik var görünüyor. Kaç gününüz geçti?
Damlatir damlamaz 2. Çizgi kısmında kırmızılık oldu aşağı doğru aktı birazbekledim böyle sonuç cıktı kan testi vericem ama önce emin olmak istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hastaneden çıkarken ağlamak istemiyorum yaşadım çünkü gebelik yok dendiğinde nasıl yok diye tepki bile vermiştim düşünün pskoljikmen kötü oluyorum