Bakar mısınız yanilmak istemiyorum

Yagmuryt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
169
20
18
28
Silik çizgi duruyo yakından ama

Eklentiler

• 20211204_141936_mfnr.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 66
Ikinci çizgi bariz belli ama iki çizginin ortasinda da iz var gibi. Test bozuk degilse hamilesiniz Allah'ın izniyle.

Ikinci çizgi bariz belli ama iki çizginin ortasinda da iz var gibi. Test bozuk degilse hamilesiniz Allah'ın izniyle.
Söyle söyleyeyim yapar yapmaz 2. Çizgi belirtmedi hemen göğüslerim de de sivilceye benzeyen ama sivilce olmauwn şeyler var damarlı duruyo test yaptım böyle cıktı

Şunu da sormak istiyorum acaba idrarı az mı koydum 2. Çizgi kısmına doğru kırmızılık oluştu akacaktı durdu biraz bekledim böyle oldu
Yok idrar azligiyla alakası yok baya belirmiş çizgiler ama troit bu durumu etkiliyor mudur bilmiyorum. Damlattiktan sonra sanırım ilk 5 dk içerisinde ikinci cizgi belirdiyse gebelik var görünüyor. Kaç gününüz geçti?

Damlatir damlamaz 2. Çizgi kısmında kırmızılık oldu aşağı doğru aktı birazbekledim böyle sonuç cıktı kan testi vericem ama önce emin olmak istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hastaneden çıkarken ağlamak istemiyorum yaşadım çünkü gebelik yok dendiğinde nasıl yok diye tepki bile vermiştim düşünün pskoljikmen kötü oluyorum

8 gun geçti göğsümun etrafında da anlam veremediğim beyaz pütür pütür biseyler var damarda belirgin sivilce gibi ama sıktım sivilce değil canım

8 gun geçti göğsümun etrafında da anlam veremediğim beyaz pütür pütür biseyler var damarda belirgin sivilce gibi ama sıktım sivilce değil canım
Evde gebelik testini tekrar yapin emin olmak için, ikinci cizgi belirirse kanda gebelik testi yaptirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…