Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bende çok yaktın ama üstünden 1 gün bile geçtiği oluyordu çıkmıyordu ama burda yaşayan çok kişi var kuruma çizgisi diyorlarGebelik testi yaptım 1 saat sonra böyle gördüm. Başına gelen oldu mu?
Kuruma cizgisi bu kadar net mi oluyor ki acabaYani bende çok yaktın ama üstünden 1 gün bile geçtiği oluyordu çıkmıyordu ama burda yaşayan çok kişi var kuruma çizgisi diyorlar anladi
Testi yaptım bıraktım ilk 5 dk yoktuNormalde pozitif derdimde kuruma cizgisi olabilir cunku 1 saat sonra diyosunuz ilk 2 dk da cikan sonuc onemlidir. Ne cikmisti?
Ozaman negatif olabilir. Baska marka test alip yenileyinTesti yaptım bıraktım ilk 5 dk yoktu
Kimisinin oluyor ilk 10 dk da sonuç doğrudur. Ama üzerinden baya geçmiş kuruma çizgisi daha bilgili kişiler yazar zatenKuruma cizgisi bu kadar net mi oluyor ki acaba
En iyi öyle galibaOzaman negatif olabilir. Baska marka test alip yenileyin
Teşekkür ederimKimisinin oluyor ilk 10 dk da sonuç doğrudur. Ama üzerinden baya geçmiş kuruma çizgisi daha bilgili kişiler yazar zaten![]()
Bazıtestler idrardaki bthcg yi anında algılıyor bazıları 10 dakika sonra ancak pembeyi görüyorsun sonra git gide koyulaşıyor ben hamileyken 3 farklı gebelik testi yaptım ikisi hemen hemen ilk beş dakikada çıktı ama biri 20 dakikada zor belirdi olabilir sizinkide öyleTeşekkür ederim![]()
Surelab gebelik testi yaptımBazıtestler idrardaki bthcg yi anında algılıyor bazıları 10 dakika sonra ancak pembeyi görüyorsun sonra git gide koyulaşıyor ben hamileyken 3 farklı gebelik testi yaptım ikisi hemen hemen ilk beş dakikada çıktı ama biri 20 dakikada zor belirdi olabilir sizinkide öyle
yani kuruma çizgisi bu kadar net olmaz yaa elinizde başka test varsa yeniden yapın yarın sabah ilk idrarla hem bellide bayram günü müjde olur sizleredePeki böyle kuruma çizgisi olur mu ilk 1 2 dk baktım negatifti çöpe attım çöpte gözüme çarptı böyleydi test
Surelab gebelik testi yaptım