Bakar mısınız

fk99

🌸
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.192
2.410
83
Son adet tarihi 4 ocak bugün beta 262 çikti normal mi? Kaç haftalık

Pozitif demek ki, geç döllenme olmuştur muhtemelen. 2 günde bir tekrarlarsaniz sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz🌸

Son adet tarihi 4 ocak bugün beta 262 çikti normal mi? Kaç haftalık
İlk hamilelik galiba :) Stres yapacak bir şey yok ne güzel artış olmuş. Adet tarihine göre hesaplama yapılıyor bu da 1 aylık demektir. Tabii kese göründüğü zaman doktor daha doğrusunu söyler. Şimdilik haftasına takılmaya gerek yok.

İlk hamilelik galiba :) Stres yapacak bir şey yok ne güzel artış olmuş. Adet tarihine göre hesaplama yapılıyor bu da 1 aylık demektir. Tabii kese göründüğü zaman doktor daha doğrusunu söyler. Şimdilik haftasına takılmaya gerek yok.
2. Aslında ama unutmuşum herşeyi birde değer düşük olunca korktum ❤🌸

Bide beni tedirgin eden adet tarihiyle uymaması

2. Aslında ama unutmuşum herşeyi birde değer düşük olunca korktum ❤🌸
Yeniyse düşük çıkması normal ki zaten 82den yükselmiş. Bundan sonraki 2günde 1000lere kadar çıkmış olur 😊

Pozitif demek ki, geç döllenme olmuştur muhtemelen. 2 günde bir tekrarlarsaniz sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz🌸
Beta hcg e nabızda hangisi oluyor sonuç kısmında yazan mı referans değeri falan mı 0.205 ne oluyor acaba ama adetten önce test vermiştim anlayamıyorum bir sürü rakam var 0-2.6 erkek yazıyor 0-5.3 premenapozal ve 0-8.3postmenapozal bunlar ne demek oluyor asla anlamıyorum

Beta hcg e nabızda hangisi oluyor sonuç kısmında yazan mı referans değeri falan mı 0.205 ne oluyor acaba ama adetten önce test vermiştim anlayamıyorum bir sürü rakam var 0-2.6 erkek yazıyor 0-5.3 premenapozal ve 0-8.3postmenapozal bunlar ne demek oluyor asla anlamıyorum
Sonuç kısmındaki değer sizin değeriniz. Sonuç değeri referans değerlerden yüksekse pozitif olmuş oluyor.
Örnek1:
referans: 0-5 sonuç:70 hamilesiniz✓
Ornek2:
referans: 0-5 sonuç: 1 hamile değilsiniz ×

Back
X