Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü 82 ydi beta aklıma takıldıPozitif demek ki, geç döllenme olmuştur muhtemelen. 2 günde bir tekrarlarsaniz sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz![]()
2 günde 1 min. %60 artması sağlıklı olduğunu gösterir. İlk iki değeriniz güzel görünüyor 1-2 kere daha takip edin. İnşallah sağlıklıdır :)Salı günü 82 ydi beta aklıma takıldı
Ozaman bir sıkıntı yoktur değilmiPozitif demek ki, geç döllenme olmuştur muhtemelen. 2 günde bir tekrarlarsaniz sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz![]()
Çok teşekkür ederim2 günde 1 min. %60 artması sağlıklı olduğunu gösterir. İlk iki değeriniz güzel görünüyor 1-2 kere daha takip edin. İnşallah sağlıklıdır :)
İlk hamilelik galiba :) Stres yapacak bir şey yok ne güzel artış olmuş. Adet tarihine göre hesaplama yapılıyor bu da 1 aylık demektir. Tabii kese göründüğü zaman doktor daha doğrusunu söyler. Şimdilik haftasına takılmaya gerek yok.Son adet tarihi 4 ocak bugün beta 262 çikti normal mi? Kaç haftalık
2. Aslında ama unutmuşum herşeyi birde değer düşük olunca korktum ❤İlk hamilelik galiba :) Stres yapacak bir şey yok ne güzel artış olmuş. Adet tarihine göre hesaplama yapılıyor bu da 1 aylık demektir. Tabii kese göründüğü zaman doktor daha doğrusunu söyler. Şimdilik haftasına takılmaya gerek yok.
Yeniyse düşük çıkması normal ki zaten 82den yükselmiş. Bundan sonraki 2günde 1000lere kadar çıkmış olur2. Aslında ama unutmuşum herşeyi birde değer düşük olunca korktum ❤![]()
Geç döllenmiştir. Düzenli kan verip sonuca göre doktora görünün.Bide beni tedirgin eden adet tarihiyle uymaması
Ayy çok sağol için rahatladıYeniyse düşük çıkması normal ki zaten 82den yükselmiş. Bundan sonraki 2günde 1000lere kadar çıkmış olur![]()
Keyfini çıkar her zaman hamile olunmuyorAyy çok sağol için rahatladı
Merhaba canım 9 şubatta 262 di dün kan verdim 1000 olmuş sence nasıl henüz doktora gitmedimKeyfini çıkar her zaman hamile olunmuyoren güzel zamanlar.
İyi bir değerMerhaba canım 9 şubatta 262 di dün kan verdim 1000 olmuş sence nasıl henüz doktora gitmedim
Beta hcg e nabızda hangisi oluyor sonuç kısmında yazan mı referans değeri falan mı 0.205 ne oluyor acaba ama adetten önce test vermiştim anlayamıyorum bir sürü rakam var 0-2.6 erkek yazıyor 0-5.3 premenapozal ve 0-8.3postmenapozal bunlar ne demek oluyor asla anlamıyorumPozitif demek ki, geç döllenme olmuştur muhtemelen. 2 günde bir tekrarlarsaniz sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz![]()
Sonuç kısmındaki değer sizin değeriniz. Sonuç değeri referans değerlerden yüksekse pozitif olmuş oluyor.Beta hcg e nabızda hangisi oluyor sonuç kısmında yazan mı referans değeri falan mı 0.205 ne oluyor acaba ama adetten önce test vermiştim anlayamıyorum bir sürü rakam var 0-2.6 erkek yazıyor 0-5.3 premenapozal ve 0-8.3postmenapozal bunlar ne demek oluyor asla anlamıyorum
Çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun içinİyi bir değerrandevu alıp haftaya doktora git, keseyi görebilirsin o zaman
![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için![]()