Bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda bilgisi olanlar yorum yapabilir mi
İhtimal yok, böyle birşey imkansız, yok, milyonda bir ihtimal yok, daha ne diyelim yok yani, gerçekten yok, yemin mi edelim, yok böyle bı ihtimal gerçekten inan bize böyle bir şey imkansizzz :KK57:

iyi akşamlar. Erkek arkadaşımın pantolonuna çıkan zevk sıvısı ne kadar diye çok takılınca nasıl oluyor diye denemek istedim. Elimle pantolon üzerinde ki zevk sıvısına baktım islak mı diye ama baya elimle dokundum sonra elimi 2 tane islak mendili ile sildim sonra da kendi vajinami 3 kat islak mendilini üst üste koyup sildim. Bu şekilde elimde sperm olma ve vajinama geçme ihtimali var mı ? Tam silememiş olabilir miyim elimi
Bu şekilde hamile kalanlar var. Aman dikkat edin. Öyle hemen çıkmaz elden. İyice yıkasaydınız.

Kız turşihan 🤣mikmiklenme anam sen annah yordun milleti sen sevişcen die burdakilerin suçu ne konu üstüne konu bize ne ilaaaşıııııı

Bu olaydan en büyük korkum ya pantolon, içlik ve boxer da hesap açıp bana zevk suyu değdi hamile miyim diye sorarsa? Tabii artık olaya bir de ıslak mendil eklendi. Onun da hamile kalma ihtimali var. Ama senin yok. Böyle flash tv canlandırmaları yapmaya devam edersen kendini zorla hamile bırakacaksın ama ben sana söyleyeyim.

18 Haziran 2024ten beri bu actigin 34. konu.
1 yildan az sürede belki 12 kan testi verdin, en olmayacak seye panikleyip durdun ama fikfikten de geri durmadin. seni ve hormonlarini tebrik ediyorum
18 hazirandan beri yaşadığım tek şey vardı bir daha olmadı sonra şubat ayında oldu bide dün denemek istedim kendi elimle kendime dokundum bundan korkuyorum suan. Sizin dalga geçtiğiniz şeyler insanlar için yaşamına son verme noktasına getirebilir söylenme her laf belki etkiliyordur

Bu olaydan en büyük korkum ya pantolon, içlik ve boxer da hesap açıp bana zevk suyu değdi hamile miyim diye sorarsa? Tabii artık olaya bir de ıslak mendil eklendi. Onun da hamile kalma ihtimali var. Ama senin yok. Böyle flash tv canlandırmaları yapmaya devam edersen kendini zorla hamile bırakacaksın ama ben sana söyleyeyim.
Peki geçer mi islak mendilden bu şekilde. Elimi iyice silmiştim sonra sildim direk hiç dokunmadım kendime

18 hazirandan beri yaşadığım tek şey vardı bir daha olmadı sonra şubat ayında oldu bide dün denemek istedim kendi elimle kendime dokundum bundan korkuyorum suan. Sizin dalga geçtiğiniz şeyler insanlar için yaşamına son verme noktasına getirebilir söylenme her laf belki etkiliyordur
mart 2024te bir iliski yasamissin , nisan mayis haziran temmuz agustos eylul hep onun korkusu ve anksiyitesiyle gecmis. hatta o arada adam senden ayrilmis
tam kurtulmussun . 9 ay sonra cocugun olmamis. hala ne demeye ayni adamla tekrar iliski yasiyorsun ki? hos iliski bile denmez
madem doğunun küçük bir yerindesiniz dikkat edin biraz. adam evine kamera koysa sizi tehdit etse birilerine bile pazarlayabilir sizde bu korku oldukca.
simdi 9 ay da buna korkun, daha da evlenmeden kimsenin seyine dokunmayın

mart 2024te bir iliski yasamissin , nisan mayis haziran temmuz agustos eylul hep onun korkusu ve anksiyitesiyle gecmis. hatta o arada adam senden ayrilmis
tam kurtulmussun . 9 ay sonra cocugun olmamis. hala ne demeye ayni adamla tekrar iliski yasiyorsun ki? hos iliski bile denmez
madem doğunun küçük bir yerindesiniz dikkat edin biraz. adam evine kamera koysa sizi tehdit etse birilerine bile pazarlayabilir sizde bu korku oldukca.
simdi 9 ay da buna korkun, daha da evlenmeden kimsenin seyine dokunmayın
Hatalarını anladı diye düşündüm. Sizce bu durumdan bisi olur mu ? Mendilden sperm geçmiş olabilir mi

Bu kişi tamamen dalga geçmek için yada başka bir sebeple piskopat bir sapık da olabilir böyle saçma sapan konular açıyor en iyisi şikayet edelim kapatılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X