- 29 Nisan 2025
- 135
- En iyi cevaplar
- 1
- 12
- 13
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işıktan iyi görünmüyor aslında çok hafif bir çizgi daha varÜzmek istemem ama yok sanki
Reglin gecikti mi ya da kaç gün varArkadaşlar bakar mısınız acaba var mı
Daha 7 gün var biraz sabırsız oldumReglin gecikti mi ya da kaç gün var
İnşallah vardır balım , bu erken gebelik testi heralde , adetin bi kaç gün geçince tekrar yap bence net olsunIşıktan iyi görünmüyor aslında çok hafif bir çizgi daha var
Işıktan kaynaklı iyi çıkmıyor
Ya nedense baktığımda çok ince bir çizgi görünüyor hatta bir arkadaşıma da attım o da gördü burda neden görünmüyor anlamadımİnşallah vardır balım , bu erken gebelik testi heralde , adetin bi kaç gün geçince tekrar yap bence net olsun
Daha erken test için , reglisi gecikip testte negatif gören çok insan var. O yüzden acele etme reglin yaklaştığında tekrardan test yap güvenilir bi markayla , eğer reglin gecikirde olmazsan kan testi ver bence . Şu an attığın fotoğraflarda gebelik görülmüyor ama fotoğrafın kalitesi düşük olduğu için mi yoksa olmadığı için mi onu kimseye net söyleyemez. O yüzden bekle bence kesin sonuç içinDaha 7 gün var biraz sabırsız oldum
Bence fotoğrafın kalitesi düşüyor çünkü ben wp üzerinden bir arkadaşıma attım oda görebildi ama ne kadar ugrastiysam burda görünmüyorDaha erken test için , reglisi gecikip testte negatif gören çok insan var. O yüzden acele etme reglin yaklaştığında tekrardan test yap güvenilir bi markayla , eğer reglin gecikirde olmazsan kan testi ver bence . Şu an attığın fotoğraflarda gebelik görülmüyor ama fotoğrafın kalitesi düşük olduğu için mi yoksa olmadığı için mi onu kimseye net söyleyemez. O yüzden bekle bence kesin sonuç için
Muhtemelen olabilir. Umarım gönlünüze göre olsun , inşallah bebek vardırBence fotoğrafın kalitesi düşüyor çünkü ben wp üzerinden bir arkadaşıma attım oda görebildi
İnşallahMuhtemelen olabilir. Umarım gönlünüze göre olsun , inşallah bebek vardır
Sıra bileceğim başka fotoğraflı bir yer olsa ordan soracam ama yok galibaİnşallah
Görebildiniz mi ince çizgiyiSilik çizgi var evet bende adete 10 gün kala silik çizgi ile öğrendim hatta kaset testte bile çıktı bunda da var
Evet belli oluyor zaten çok net değil ama orda çizgi karartısı varGörebildiniz mi ince çizgiyi
Ya bu yeni çıkmış bende normalde bilindik marka kullanıyorum da bu eczanede bu vardı iki eczanede de bu olunca yapacak birşey yoktuÇağla birde awox ile yap bak o test çok iyi daha belirrgin çıkar
Benim bat 11 Ekim az önce kaset test yaptım uyduruk bir marka ama yine silik çizgi çıktıYa bu yeni çıkmış bende normalde bilindik marka kullanıyorum da bu eczanede bu vardı iki eczanede de bu olunca yapacak birşey yoktu