E Elfmrsn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2025 9 1 1 29 Pazartesi 11:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #1 Klomen kullanan arkadaşlar Bir ay kullanıp tutmayınca diğer ay tekrardan klomen kullanan var mı
E Eylulby Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2025 12 2 1 30 Pazartesi 13:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #2 Selam ben letu kullandım 2 defa aşılama oldum bu ay doktorumu değiştim klomen ile devam edeceğim çarşamba akşam kullanmaya başlayacağım
Selam ben letu kullandım 2 defa aşılama oldum bu ay doktorumu değiştim klomen ile devam edeceğim çarşamba akşam kullanmaya başlayacağım
E Eylulby Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2025 12 2 1 30 Pazartesi 13:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #3 ama üst üste kullananları duymuştum. Ki letuyu 2 ay kullandım ben
R rmnnnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2025 89 6 1 Pazartesi 20:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #4 Elfmrsn .!.: Klomen kullanan arkadaşlar Bir ay kullanıp tutmayınca diğer ay tekrardan klomen kullanan va Genişletmek için tıkla... Ben ilk ay kullandım olmadı 2. Ay da kullandım kimyasal gebelik oldu şimdi biraz ara verdi doktor devlette mi özelde mi tedavi görüyorsun
Elfmrsn .!.: Klomen kullanan arkadaşlar Bir ay kullanıp tutmayınca diğer ay tekrardan klomen kullanan va Genişletmek için tıkla... Ben ilk ay kullandım olmadı 2. Ay da kullandım kimyasal gebelik oldu şimdi biraz ara verdi doktor devlette mi özelde mi tedavi görüyorsun
Rprnn Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 5.382 12.952 248 29 Pazartesi 21:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #5 Elfmrsn .!.: Klomen kullanan arkadaşlar Bir ay kullanıp tutmayınca diğer ay tekrardan klomen kullanan var mı Genişletmek için tıkla... Bir ay kullanıp bir ay ara vermek gerekiyor demişti doktorum etkisi diğer ayda devam ediyormuş.
Elfmrsn .!.: Klomen kullanan arkadaşlar Bir ay kullanıp tutmayınca diğer ay tekrardan klomen kullanan var mı Genişletmek için tıkla... Bir ay kullanıp bir ay ara vermek gerekiyor demişti doktorum etkisi diğer ayda devam ediyormuş.
E Elfmrsn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2025 9 1 1 29 Dün 00:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #6 rmnnnn .!.: Ben ilk ay kullandım olmadı 2. Ay da kullandım kimyasal gebelik oldu şimdi biraz ara verdi doktor devlette mi özelde mi tedavi görüyorsun Genişletmek için tıkla... Devlette özel malum çok pahalı
rmnnnn .!.: Ben ilk ay kullandım olmadı 2. Ay da kullandım kimyasal gebelik oldu şimdi biraz ara verdi doktor devlette mi özelde mi tedavi görüyorsun Genişletmek için tıkla... Devlette özel malum çok pahalı
E Elfmrsn Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2025 9 1 1 29 Dün 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Elfmrsn #7 Eylulby .!.: ama üst üste kullananları duymuştum. Ki letuyu 2 ay kullandım ben Genişletmek için tıkla... Benm olmadı iki gün sonra hasta olcam tekrar kullanacak mıyım merak ettim
Eylulby .!.: ama üst üste kullananları duymuştum. Ki letuyu 2 ay kullandım ben Genişletmek için tıkla... Benm olmadı iki gün sonra hasta olcam tekrar kullanacak mıyım merak ettim