bakar misiniz?

yesim25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
106
0
96
Almanya
kizlar 15 haftalik hamileyim ve göbegimde hala kahverengi cizgi olusmadi kacinci haftada olustu sizde ve benim 2. gebeligim gögsüm yumusadi sizce normal mi?

sagol canim cevabin icin.benim ikinci normal hamileligim.ilki saglikliydi bir oglum var ikincisi karnimda öldü ve belirtisi gögsüm yumusamisti ondan korktum simdi.gögsüm bu defa yumusadi ama kahverengisi koyulasti.insallah bu defa sagliklica gogar.

ben hamileğin ilerleyen dönemlerinde belirginleşiyo diye biliyorum.....ya kızlar bende o çizgi doğuştan var ...hamilemisin diye soranlar oldu göbeğim sıfır olduğu halde ...bende niye var ki bu ? :( bebeğini sağlıkla kucağına al arkadaşım inşallah :)

canım ben 8 aylık hamıleyım 5.ayımda olusmaya basladı ve gıt gıde koyulastı ve kalınlastı bu cızgı her gebede olusmuyor benım bır cok tanıdıgımda olusmamıs kafana takma

Benim 22. haftam bende de halen oluşmadı. ılk hamileliğimde oluşmuştu ama. Galiba daha zamanı var

benim ilk hamileligimde olusmustu ama ben gögüslerimden süpheleniyorum cok yumusadi acaba ilk hamilelik olmadigi icin normal mi böyle yumusamasi?

benim 16.haftamdan beri oluşmaya başladı.şimdi biraz daha belirgin hale geldi.sanki göbeğimi ikiye ayırmışlar gibi

evet olmustu ama ne zaman bilmiyorum.ama benim bunda kafama takilan gögsümdeki yumusama.baya yumusadi acaba ilk hamilelik olmadigi icin normal mi sizce?

ya hayret birsey benim gibi bu haftalarda hicmi gögsünde yumusama olan yok hayret ya demek ki normal degil bu.

ya hayret birsey benim gibi bu haftalarda hicmi gögsünde yumusama olan yok hayret ya demek ki normal degil bu.

goguste yumusama derken neyi kastediyosun o pek acik degil ama eger kast ettigin hamileligin basindaki gibi gergin mi diye soruyosan, degil.Ilk basta cok gergindi ve cok agriyodu goguslerim ama su anda sadece hafif bir agri kaldi.

33. haftadayım..çizgi 6. aydan sonra belirdi..göğüslerim çoook küçük..şu ana kadar en ufak ne bir büyüme ne de sertleşme yok..davul gibi karnımın üstünde 2 ceviz tanesi sanki..sanırım süt falan da olmayacak bende..hiçbir belirti yok..:gitme:

sagol canim cevabin icin.benim ikinci normal hamileligim.ilki saglikliydi bir oglum var ikincisi karnimda öldü ve belirtisi gögsüm yumusamisti ondan korktum simdi.gögsüm bu defa yumusadi ama kahverengisi koyulasti.insallah bu defa sagliklica gogar.

göğüs yumuşamasıyla bebeğinini kaybedeceğin gibi garip düşüncelerle bulandırma kafanı.bu saçma düşünce nerden geldi aklına?:ecrin_bebek:hamilelik belirtileri herkesde farklı olur.bazılarında göğüs taş gibi olur.bazılarında ise yumuşak.bu herkese göre değişir.mesela benim göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı.

Son düzenleme:
benim galiba 20. haftadan sonra yavas yavas olusmaya baslamisti..
hic olmayanlarda var

31. haftamdayım kahverengi çizgim hiç belirmedi. sanırım herkeste olmuyor

Back
X