Bakar mısınız

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Adetim gecikti test yaptım.ve görinen ekte.kan tahili de verdim.hamileyim galibaaa

Eklentiler

• IMG-20170321-WA0002.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 164
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun
Ama hamile olmanız dert mi istenmeyen bir gebelik mi?

Tebrikler ne güzel..ama bu konunun bdv de ne işi var?Dert mi bu?)

Aminnn.allahım dileyen herkese tezden nasip etsin.
Burada çok okudum belirtileri kim ne yazmış ne yaşamış.musait bir zamanda bende yazıcammm.sizler den çok güç aldımmmm
Evet hamilesin ama hamilelik topiğine yaz istersen, orda daha çok yardımcı olurlar

tebrik ederim... eşine çocuk yapmış gibi düşünme şu an. dünyanın en güzel olayı gelmiş başına tadını çıkar. seninle problem yaşadığı için eşin düşünsün artık

tebrik ederim, hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim.

gecen konu acmistiniz.bir gün gecikti ama bu ay çocuk düşünmüyordum esimle sorunlarımız var diye..
bence hamile olduğunuzu hissedip aceba hamile olasiligim ne kadar diye endisendiniz zaten.
öncelikle hayırlı olsun.
sorunlarınızı halledene kadar tamamen önlem almak en iyisiydi tabiki ama artik bir anlami yok..
umarım bebeginizin haberiyle birlikte sorunlarınızı aşarsiniz..

H.olsun şimdiden allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin

Tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin

galibası kalmamış hayırlı olsun hamilesin.. en kısa zamanda doktora gidip testlerini yaptır vitaminlerini almaya başla.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tebrikler allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…