- 31 Temmuz 2023
- 40
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi alizada humay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 haziran ama gec ovulyasyun oldu günündə olmadıSon adet tarihiniz ne zaman. Hayirli olsun gebelik var
Hayirli olsun bende 22 haziran yakiniz keseyi gormeye gittiginde banada haber ver25 haziran ama gec ovulyasyun oldu günündə olmadı![]()
Sizde tam çizgi çıktı mi?ben kan tahlilnde öğrendim yarin yeniden yaptiracam inşallah haber veririmHayirli olsun bende 22 haziran yakiniz keseyi gormeye gittiginde banada haber ver
Sag salim inşallah aliriz kucagimizaHayirli olsun bende 22 haziran yakiniz keseyi gormeye gittiginde banada haber ver
Nasıl
28.59Kan degerin kaç cikti. 4 gün gecikmeyle boyle cikti
Ekliyorum fotoyu boyle cikti 4 gun gecikmeyle
İkimizdede aynı 2 gün benden öncesiniz o yüzden sizde daha belirgin inşallah ikimizdede tutunur canimEkliyorum fotoyu boyle cikti 4 gun gecikmeyle
Ben şuan 5+5 sen de 5+2 ben bu testi 8 gun once yaptim. Senin gec dollenme galiba çok silik çikmiş. Ben 5+1 de kese gorunmediİkimizdede aynı 2 gün benden öncesiniz o yüzden sizde daha belirgin inşallah ikimizdede tutunur canim![]()
Daha sonra göründü mü?Ben şuan 5+5 sen de 5+2 ben bu testi 8 gun once yaptim. Senin gec dollenme galiba çok silik çikmiş. Ben 5+1 de kese gorunmedi
Şimdi test yaptığınızda tam görünüyormuDaha sonra göründü mü?
Hayırlı haberlerle inşallahSonrasinda doktora gitmedim. Cuma gunu gidicem keseyi gormeye. Sonrasinda test yapmadim