Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese burdaki muhtemelen kaçıncı haftaBebek gorunuyormu?
Canm.kimisinde 6 kimisinde 7 haftalikken.gsyeriyor kendini strese gitme olur insaallahEki Görüntüle 1910562 5 haftalık bebiş yok.
İkinci mesajıma baaakkkkCanm.kimisinde 6 kimisinde 7 haftalikken.gsyeriyor kendini strese gitme olur insaallah
Can'ım acele etme cihazdan kaynaklanıyor bazen ben bebeğimi görmeden iki saat önce başka hastaneye gittim kesemi göremediBenimde sat a göre bugün 6+1 im. bugün Dr gittik kese var ama bebiş yok çok cnm sıkkın
Inş canım ...ama Dr çok umutsuz konuştu kürtaj dedi modumu düşürdü.öğlenden beri agliyorumCan'ım acele etme cihazdan kaynaklanıyor bazen ben bebeğimi görmeden iki saat önce başka hastaneye gittim kesemi göremedibazende döllenme Zaman'ından kaynaklanıyor kızımı 9. Haftada kalbini duydum düşün el git gel git
![]()
Çok üzüldüm inşlh doktor yanılıyordur inşlhInş canım ...ama Dr çok umutsuz konuştu kürtaj dedi modumu düşürdü.öğlenden beri agliyorum
Inşallah bende öyle ümit ediyorum . ama başka bir Dr görünmek dede yarar var sanırım biraz daha bekleyip başkasına gidicem.bu benim ikinci bebeğim.daha öncekini kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.artık yoruldum.Çok üzüldüm inşlh doktor yanılıyordur inşlh
İlk gittiğim doktor ortada Bebek yok kese bile zar zor görülüyo şuan sağlıksız Bi gebelik olabilir lekelenmem normaldir falan dedi. Nasıl ağladım Nasıl gittim öteki hastaneye bilmem . Seni çok iyi anlıyorum. İnşlh şende benim gibi olursun Can'ım görürsün bebeğiniInşallah bende öyle ümit ediyorum . ama başka bir Dr görünmek dede yarar var sanırım biraz daha bekleyip başkasına gidicem.bu benim ikinci bebeğim.daha öncekini kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.artık yoruldum.
Inş canım yaa.. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder bebisini.İlk gittiğim doktor ortada Bebek yok kese bile zar zor görülüyo şuan sağlıksız Bi gebelik olabilir lekelenmem normaldir falan dedi. Nasıl ağladım Nasıl gittim öteki hastaneye bilmem . Seni çok iyi anlıyorum. İnşlh şende benim gibi olursun Can'ım görürsün bebeğini
Kimileri 7-8 haftada goruyor bol bol dua ett herşey bahane Allah Ol der ve Olur. Stresede girme pek bebegin etkilenmesin ben inaniyorum cnm insaallah olurBenimde sat a göre bugün 6+1 im. bugün Dr gittik kese var ama bebiş yok çok cnm sıkkın
Inşallah cnm çok sagolKimileri 7-8 haftada goruyor bol bol dua ett herşey bahane Allah Ol der ve Olur. Stresede girme pek bebegin etkilenmesin ben inaniyorum cnm insaallah olur