Bakarmisiniz lütfen

Kumrlmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
111
11
28
35
Arkadaşlar adetten sonra ilişki ildu bir hafta sonra test yptim şu lekeli olan ilk attığim ftoda çok belli olmuyo zor görünüyo dün 1 hafta oldu yine yaptim bu sefer biraz daha belirgin tek belirtide arada adet olcakmişim gibi ağri gögüs uçlarimda ara ara kendini belli eden ağri szlama dun çarçiya gittim kasiklarim çok ağirdi ama tek srun bu iki çizgileri sabah gördum diyer teserde böyle bişey yaşamadim kuruma çizgisimi böyllle bişey başina gelen varmi bu arada adetiime 9 10 gün var yardimci olurmusunuz çok erken biliyorum ama dayanamadim belirtilerde olunca yada piskolojik artik

Eklentiler

• Screenshot_20220221-132405_Gallery.webp
    Screenshot_20220221-132405_Gallery.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220227_090734.webp
    20220227_090734.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 55
Testi yaptıkdan 5 dakika içinde çıkması lazım ve hamileyseniz de bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum adetinizin geçmesi lazım

Adet dongunuz kaç gün. Yumurtlama dönemi erken olmuş olabilir ve tam da o gün ilişki yasandiysa adetinize 9 gün kala ogrenmis olabilirsiniz. Ama burada adete kaç gün kaldığından çok yumurtlama günü önemli. Sonuçta her ay aynı gün adet olmuyoruz. Bazen 26 günde 1 bazen 29 günde 1 bazen 27 günde 1 örneğin.
Belki sizin bu ay 24 günde 1 denk geldi ve yumurtlama gününüz haliyle one çekildi. Bu bir ihtimal dahilindedir.
İkinci ihtimal ise bu ikinci çizgi ne zaman belirdi. İlk 5 dk içinde mi yoksa 1 saat sonra mı örneğin ? Test kiti markası ne ? Bazı markalar kuruma çizgisi gosteriyor. İdrar ile ıslanan test bolgesi kuruyunca tabaka inceliyor ve arka planda bhcg hormon çubuğu bu ince tabaka arkasından gözüküyor. Piyasadaki testlerin en iyisi dahi 10 mIU altını gösteremez. Yani dollenmeden sonra 1 ile 3 gün arası emrbriyonun rahime tutunma yolculugu başlar. Tutunduktan sonra özellikle bhcg değeri önce kanda sonra idrarda artmaya başlar. Yani dollenmeden sonra en az 1 hafta geçmeden idrarda bhcg hormonu görmek çok zordur.

Çizgi 10 dk yoktu sabah farkettim kaç saat snra bilmiyorum ben genelde 35 günde bir oluyorum adet günüyle beraber dedigim gibi belirti yaşadiğim için yptim yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkim oldu doğrudur yaniyorum galiba yine daha önce bu test dahil hiç birinde böyle olmadi

Adetten 9-10 gün önce idrarda görünmesi çok zor. En sağlıklısı âdet zamanını beklemeniz.

Çizgi 10 dk yoktu sabah farkettim kaç saat snra bilmiyorum ben genelde 35 günde bir oluyorum adet günüyle beraber dedigim gibi belirti yaşadiğim için yptim yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkim oldu doğrudur yaniyorum galiba yine daha önce bu test dahil hiç birinde böyle olmadi
Dongunuz uzunmuş. Bu sebepten yumurtlama gününüz ile adet gününüz arası da uzun demektir ve adetinize 9 gun kala sonuc elde etmeniz olası. Ama 10 dk içinde yoktu dediniz. Bu durumda test negatif gibi duruyor.

Arkadaşlar adetten sonra ilişki ildu bir hafta sonra test yptim şu lekeli olan ilk attığim ftoda çok belli olmuyo zor görünüyo dün 1 hafta oldu yine yaptim bu sefer biraz daha belirgin tek belirtide arada adet olcakmişim gibi ağri gögüs uçlarimda ara ara kendini belli eden ağri szlama dun çarçiya gittim kasiklarim çok ağirdi ama tek srun bu iki çizgileri sabah gördum diyer teserde böyle bişey yaşamadim kuruma çizgisimi böyllle bişey başina gelen varmi bu arada adetiime 9 10 gün var yardimci olurmusunuz çok erken biliyorum ama dayanamadim belirtilerde olunca yada piskolojik artik
Selam cnm öncelikle bu ikinci silik cizgi hemen mi belirdi yoksa bir kaç saat sonrami

Be
Selam cnm öncelikle bu ikinci silik cizgi hemen mi belirdi yoksa bir kaç saat sonrami
Ben 10 dk bekledim yoktu snra çikmiş ama bir saat iki saat bilmiyorum sabah farkettim bir hafta önce yptim oda sabh farkettim daha silikti

Be
Ben 10 dk bekledim yoktu snra çikmiş ama bir saat iki saat bilmiyorum sabah farkettim bir hafta önce yptim oda sabh farkettim daha silikti
Cnm testlere sadece ilk 15 dk bakılmalı sonrası yanlış sonuç verebilir aynısını ben geçen ay yaşadım çünkü bence sen biraz daha bekle adet gününe 1 kala yap birdaha

Cnm testlere sadece ilk 15 dk bakılmalı sonrası yanlış sonuç verebilir aynısını ben geçen ay yaşadım çünkü bence sen biraz daha bekle adet gününe 1 kala yap birdaha
Tamam canim cvplariniz için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin bu güzel gecenin hatrina banada inşallah

Testi cok erken yapmışsınız adetiniz geçince tekrarlayın kesin sonuç alırsınız (ebe tavsiyesi ❤️ )

Back
X