TeşekkürlerTesti yaptıkdan 5 dakika içinde çıkması lazım ve hamileyseniz de bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum adetinizin geçmesi lazım
Dongunuz uzunmuş. Bu sebepten yumurtlama gününüz ile adet gününüz arası da uzun demektir ve adetinize 9 gun kala sonuc elde etmeniz olası. Ama 10 dk içinde yoktu dediniz. Bu durumda test negatif gibi duruyor.Çizgi 10 dk yoktu sabah farkettim kaç saat snra bilmiyorum ben genelde 35 günde bir oluyorum adet günüyle beraber dedigim gibi belirti yaşadiğim için yptim yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkim oldu doğrudur yaniyorum galiba yine daha önce bu test dahil hiç birinde böyle olmadi
Selam cnm öncelikle bu ikinci silik cizgi hemen mi belirdi yoksa bir kaç saat sonramiArkadaşlar adetten sonra ilişki ildu bir hafta sonra test yptim şu lekeli olan ilk attığim ftoda çok belli olmuyo zor görünüyo dün 1 hafta oldu yine yaptim bu sefer biraz daha belirgin tek belirtide arada adet olcakmişim gibi ağri gögüs uçlarimda ara ara kendini belli eden ağri szlama dun çarçiya gittim kasiklarim çok ağirdi ama tek srun bu iki çizgileri sabah gördum diyer teserde böyle bişey yaşamadim kuruma çizgisimi böyllle bişey başina gelen varmi bu arada adetiime 9 10 gün var yardimci olurmusunuz çok erken biliyorum ama dayanamadim belirtilerde olunca yada piskolojik artik
Ben 10 dk bekledim yoktu snra çikmiş ama bir saat iki saat bilmiyorum sabah farkettim bir hafta önce yptim oda sabh farkettim daha siliktiSelam cnm öncelikle bu ikinci silik cizgi hemen mi belirdi yoksa bir kaç saat sonrami
Cnm testlere sadece ilk 15 dk bakılmalı sonrası yanlış sonuç verebilir aynısını ben geçen ay yaşadım çünkü bence sen biraz daha bekle adet gününe 1 kala yap birdahaBe
Ben 10 dk bekledim yoktu snra çikmiş ama bir saat iki saat bilmiyorum sabah farkettim bir hafta önce yptim oda sabh farkettim daha silikti
Tamam canim cvplariniz için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin bu güzel gecenin hatrina banada inşallahCnm testlere sadece ilk 15 dk bakılmalı sonrası yanlış sonuç verebilir aynısını ben geçen ay yaşadım çünkü bence sen biraz daha bekle adet gününe 1 kala yap birdaha
Amin inşTamam canim cvplariniz için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin bu güzel gecenin hatrina banada inşallah
Testi cok erken yapmışsınız adetiniz geçince tekrarlayın kesin sonuç alırsınız (ebe tavsiyesiArkadaşlar adetten sonra ilişki ildu bir hafta sonra test yptim şu lekeli olan ilk attığim ftoda çok belli olmuyo zor görünüyo dün 1 hafta oldu yine yaptim bu sefer biraz daha belirgin tek belirtide arada adet olcakmişim gibi ağri gögüs uçlarimda ara ara kendini belli eden ağri szlama dun çarçiya gittim kasiklarim çok ağirdi ama tek srun bu iki çizgileri sabah gördum diyer teserde böyle bişey yaşamadim kuruma çizgisimi böyllle bişey başina gelen varmi bu arada adetiime 9 10 gün var yardimci olurmusunuz çok erken biliyorum ama dayanamadim belirtilerde olunca yada piskolojik artik
HaklisinizTesti cok erken yapmışsınız adetiniz geçince tekrarlayın kesin sonuç alırsınız (ebe tavsiyesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?