Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sorumu ciddi sordum 2 yıllık okuyorum yarıyılı bitirmek üzereyim 2. Dönem açıktan okumak istiyorum yani kısaca demek istediğim kalan kısmı 1.5 yılı açıktan okuyabilirmiyim bunda dalga geçilecek ne var onu anlamadım.
Ben sorumu ciddi sordum 2 yıllık okuyorum yarıyılı bitirmek üzereyim 2. Dönem açıktan okumak istiyorum yani kısaca demek istediğim kalan kısmı 1.5 yılı açıktan okuyabilirmiyim bunda dalga geçilecek ne var onu anlamadım.
2.üniversite olarak 2 yıllık istediginiz bolume yazilirsiniz sınavsız olarak ama ikinci dönem değil eylül gibi olur ama 1.sınıftan baslar.2.üniversite olarak yazılmak için Öğrenci gözükmeniz şart.
Bilişim teknolojileri. Inkılap tarihi.Türk dili ve ingilizce muaf olunan dersler eğer bunları aldiysaniz yok tarafından ortak olan dersler.