bakarmısıniz ?

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Arkadaşlar bu ay incir kuru yaptım ve adetime 3 yada 4 gün vr arada bi sağ kasigim ağrıyor bazende sol ama göğüslerim de hiç ağrı yok bide bi kaç gün önce eve parke dosedik ve ağır kaldırmak zorunda kaldm test yapsam çıkar mi beklemelimiyim?

test yap canım belki çıkar çıkmazsa da adetin geçince tekrar denersin.. herkeste göğüs ağrısı olacak diye bir şey yok belirti olarak.. 3-4 gün öncesinde öğrenen de var 10 gün geçtikten sonra öğrenen de... yine de yapmanı tavsiye ederim testi

Tskkr ederim canm önerin için. Biraz ağır kaldırmak zorunda kaldım ve batmalar oluyo sağ kasigim da 1 buçuk ay önce sol kasigimdan polip alındı yani rahimden o yüzden sağ beni suphelendiriyo

Tskkr ederim canm önerin için. Biraz ağır kaldırmak zorunda kaldım ve batmalar oluyo sağ kasigim da 1 buçuk ay önce sol kasigimdan polip alındı yani rahimden o yüzden sağ beni suphelendiriyo

Anladım canım.. bende oğlumda kova kova su taşımıştım ama hamile olduğumdan haberim yoktu çok şükür bir şey olmadı.. bundan sonra dikkat edersin.. hamilelik şüphen varsa uzanma, ağır kaldırma bundan sonrasında.. polip alındıktan sonra neler oluyor bilemiyorum.. inşallah bebişin vardır seninledir..

TeSt yaptım negativ çıktı canm bu ay da olmadı

Her ay bi hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım canm yine Yok heveslenmiycem adet olmayı bekliycem

öyle insan üzülüyor tabii.. ama kendini bu kadar kastığın sürece vücudunu strese sokuyorsun olacaksa da olamıyor..erken yaptın zaten testi.. herkeste aynı olmuyor.. geç döllenmeyse çıkmamış olabiliyor. o yüzden adet olmadığın sürece umut var

Tskkr ederim canm güzel sözlerin için inşallah rabbim banada nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…