Bakarmisiniz

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Ya ben hamilelikte.kiymali pide yenilebilirmi merak.ettim leke falan yaparmi bebege?

Ben yedim ve hep yiyorum bisey olur mu ki bilemedim niye yapsın ki

aaaaa neden yapsın
birinden falan mı duydunuz

Bende hiç duymadım ve yağlı yemek yiyemedigim için pide yedim ben

e sorun yapma ozamn
bende birinden bişi duydun sandım :halay:

ama ben hiç duymadım yani yakınlrım herseyi yiodu walla

Ciğer için derler onu çiğ ciğer elleyip bireyinize sürerseniz bebeğinizin aynı yerinde lekeyle doğduğunu ki örnekleri mevcuttur çiçek filan da koklamayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin hepinize güzel hamilelikler :KK200:

Benim annem hamilelikte misafirlige gidince mutfaktaki baligi gizlice yemis sonrada ellerini kalcasina silmis. Benimde bu yuzden midir bilinmez ama kalcamda kocaman dogum lekem ve karnimda kucuk bi dogum lekem var. Bu leke cikmasi gizli birsey yenirse olurmus diye konusulurken duydum ben :)

Çilek yersek de çil mi olacak :) ay aklınıza neler geliyor kızlar çok komiksiniz :) yiyebildiğiniz her şeyi yiyin can kan olsun bebeğinize

hurafeler hurafeler. ben neler duydum yok nar yemişte suratında kırmızı olmuş, yok çilek yemişte belinde kırmızı olmuş, yok türbeye gitmişte kolunda iz çıkmış.......... ayrıca kaç kere kıymalı pide yedim ohhhh yarasın yine olsa yine yerim.

Can'ım çekti şuan karışık pide yemek istiyorum yicem bende :kk77::KK71:

Yine bir hurafe daha :))) ama haklısın hamilelikte insan yediği herşeyi sorguluyor :110: ama pideyi hiç duymamıştım sen baya takıntı yapmışsın rahat ol biraz :KK51:

Back
X