- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.879
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
Arkadaşlar eşimin spermiogram sonucu 24 ml sperm ve % 7 hızlı ileri çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır muhakkak ama dusuk bir sonuç takviye kullanabilirsiniz .. veya varikosel var sa ameliyat olmanızı öneririm..Arkadaşlar eşimin spermiogram sonucu 24 ml sperm ve % 7 hızlı ileri çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Merhaba canım doğal yoldan mı hamile kaldın neler yaptın yazabilir misin bizede umut olsunArkadaşlar eşimin spermiogram sonucu 24 ml sperm ve % 7 hızlı ileri çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Evet canım doğal oldu hatta fazla doğal diyebilirim tüp bebek merkezi ile görüştüğümüz ay süpriz bir şekilde hamile kaldım hatta hamile olduğumu bilmeden eşime spermiogram testi yaptırdı doktor ve tüp bebek le hallederiz dedi sonuçları düşük çıkmıştı.bir negatif aşılamam var..şöyle soyliyim sanırım herşeyin bir vakti var ne kadar uğraşırsan uğraş o vakit gelmeden olmuyor ben hiç birşey yapmadığım ay hamile kaldim...pko olduğum için adetlerim hep duzensizdi adetimin üstünden 20 gün geçti ve doktoru aradım ben adet olamiyorum ne yapıyım diye bana söktürücü iç tedaviye başlayalım dedi ama içimde ya hamileysem diyede geçti ve evde test yaptim çok silik çizgi çıktı ama onlarca test yapmıştım daha önceleri bazen böyle silik çıkıp ertesi gün adet oluyodum buda öyledir dedim ama bekledim ikinci testi bi gün sonra yaptım daha belirgin ikinci çizgi çıktı inanamadım sevinç korku biraradaydı daha önce kimyasal gebeligim oldu ya buda kimyasal gebelikse diye korkuyodum..Allaha çok şükür 7 haftalıkken muayneye gittim kalbini dinletti doktor ağlamaklı oldum..şimdi ise 4.aya girmek üzereyim..Allahım sanada nasip etsin inşallahMerhaba canım doğal yoldan mı hamile kaldın neler yaptın yazabilir misin bizede umut olsun
Ay canm nasıl duygulandım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .banada dua et canım .bizimde değerler çok düşük bazen hiç olmayacak gibi oluyorum canm sıkılıyor buda imtihan biliyorumEvet canım doğal oldu hatta fazla doğal diyebilirim tüp bebek merkezi ile görüştüğümüz ay süpriz bir şekilde hamile kaldım hatta hamile olduğumu bilmeden eşime spermiogram testi yaptırdı doktor ve tüp bebek le hallederiz dedi sonuçları düşük çıkmıştı.bir negatif aşılamam var..şöyle soyliyim sanırım herşeyin bir vakti var ne kadar uğraşırsan uğraş o vakit gelmeden olmuyor ben hiç birşey yapmadığım ay hamile kaldim...pko olduğum için adetlerim hep duzensizdi adetimin üstünden 20 gün geçti ve doktoru aradım ben adet olamiyorum ne yapıyım diye bana söktürücü iç tedaviye başlayalım dedi ama içimde ya hamileysem diyede geçti ve evde test yaptim çok silik çizgi çıktı ama onlarca test yapmıştım daha önceleri bazen böyle silik çıkıp ertesi gün adet oluyodum buda öyledir dedim ama bekledim ikinci testi bi gün sonra yaptım daha belirgin ikinci çizgi çıktı inanamadım sevinç korku biraradaydı daha önce kimyasal gebeligim oldu ya buda kimyasal gebelikse diye korkuyodum..Allaha çok şükür 7 haftalıkken muayneye gittim kalbini dinletti doktor ağlamaklı oldum..şimdi ise 4.aya girmek üzereyim..Allahım sanada nasip etsin inşallah
Amin canım saol..Allah sana ve isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin canimAy canm nasıl duygulandım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .banada dua et canım .bizimde değerler çok düşük bazen hiç olmayacak gibi oluyorum canm sıkılıyor buda imtihan biliyorum
Merhaba ilaç falan kullandınız mı yada kür falan denediniz mi %7 ileri hızken mi hamile kaldınız Rabbim bizede nasip ederi İnşalahAmin canım saol..Allah sana ve isteyen herkese inş en kısa zamanda nasip etsin canim
Hayır canım hamile kaldığımı ay hiç birşey yapmadım ne ilaç ne kür zaten eşim yıllık izne çıkmıştı il dışına tatile gittik yedik içtik herşeyi 15 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendimMerhaba ilaç falan kullandınız mı yada kür falan denediniz mi %7 ileri hızken mi hamile kaldınız Rabbim bizede nasip ederi İnşalah
Morfoloji 2...sper sayısı 19 milyon..ileri hızlı %7 ile hamile kaldımMerhaba ilaç falan kullandınız mı yada kür falan denediniz mi %7 ileri hızken mi hamile kaldınız Rabbim bizede nasip ederi İnşalah
yaa ne guzel Rabbim bizede nasip eder insalahhhhh saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin insalahHayır canım hamile kaldığımı ay hiç birşey yapmadım ne ilaç ne kür zaten eşim yıllık izne çıkmıştı il dışına tatile gittik yedik içtik herşeyi 15 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsun cok sevindim bizede umut oluosunuz peki sayı toplammı 19 milyon yoksa ml de mi?Morfoloji 2...sper sayısı 19 milyon..ileri hızlı %7 ile hamile kaldım
Toplam 19 milyonHayırlı olsun cok sevindim bizede umut oluosunuz peki sayı toplammı 19 milyon yoksa ml de mi?
Amin canım inşallah Allah sizede nasip etsin inşallahyaa ne guzel Rabbim bizede nasip eder insalahhhhh saglikla sihhatle bebegini kucagina alirsin insalah
Ayyy maşallah Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahToplam 19 milyon
Amin canım inşallahAyyy maşallah Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Hamile kalmadan 5 6 ay önce keciboynuzu kürü kullandık proxeed plus e vitamin felan kullandık bir ay sonra bıraktı ilaçları 6 ay sonra hamile kaldımAllah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin öncelikle senin adına çok sevindim :) darısı bize inşallah sayı hemen hemen bizimde aynı ne takviyeler kullandınız acaba