• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarsaniz cok sevinirim

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
merhaba arkadaslar
Bugun Allah in izniyle transferim gerceklesti. Acaba aranizda tup bebek anneleri var mi? Varsa kac embriyo yerlestirildi, transfer sonrasi sureciniz nasildi nasil beslendiniz naptinız? Bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim:dua::KK200:

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı tutunur bebişler sağlıkla alırsın kucağına.
Bana 2 transfer edilmişti tuzsuz kabak çekirdeği ve her gün ince 1 dilim ananas yedim. 1 tane bitince bidaha almayın ama.
kayısı suyu içi kabızlık olmamak için her gün yumurta ye et ye protein ağırlık lı Beslen. Sen anlat yaş kaç kaçıncı deneme kaç tane koydular ??

Tesekkur edrrimmm:) Ananasi cok yerdek sikinti mi acaba? 25 yasindayim ilk transferim. 2 tane embrito transfer edildi

Ben hiç ananas yememistim sefere sağlıklı beslendiği dinlenim arada yürüyüş yaptım evde kapıda bacada bir de banyo yapmamaistim sabret im pozitife kadar is yapmamistim ilaçları saatinde icmistim bu cnm benim yaptıklarım inş tütünün yavruların simsiki

Back
X