bakarsanız sevinirim :)

06_busra

yaktın bizi lys ygs
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
194
6
118
canlarım
çok ince biri sayılmam bacaklarımın kalın olduğunu düşünüyorum mesela bir 10 kilo falan versek bacaklarımızda inceliyor mu?

aslında yürüyordum canım ama çokta faydasını görmedim açıkçası
gerçi çok uzun süreli de yürümedim 2 ay kadar falan ama yinede biraz olsun etkisini görürdüm herhalde

10 kilo wersen mutlaka bacaklardan incelirsin ama klasik türk basenine sahipsen yine de kalın gözükmeye devam ederler die düşünorum .bu arada 10 kilo bi bayan için kaybedilmesi zor bi kilo kendine dikkat et canım.abartıp hasta olma.

canım bir ara 5 kilo verdim allah tan annemler çekmişim verdiğim zaman direk üst baldır ve popomdan gidiyo ama alt bacaklarım çok incelmemişti

canım bir ara 5 kilo verdim allah tan annemler çekmişim verdiğim zaman direk üst baldır ve popomdan gidiyo ama alt bacaklarım çok incelmemişti

bence senin alt bacak die kastettiğin kesim kaslı o yüzden incelmio.önceden hiç bi spor ile ilgilendin mi özellikle basket voleybol gibi?

bence senin alt bacak die kastettiğin kesim kaslı o yüzden incelmio.önceden hiç bi spor ile ilgilendin mi özellikle basket voleybol gibi?

evet voleybol oynamıştım hala da oynuyorum ama kas olsa cıvık olmaz diye düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…