Peki siz kaynınızın eltinizi aldattığı kadınla tanıştınız mı?
Peki siz kaynınızın eltinizi aldattığı kadınla tanıştınız mı?
nerden çıkarmış böyle bişeyi hiç sormadınız mı?
Bu cok önemli bir nokta....bende merak ettim?CADIARZU
onların içinde bulunduğu psikoloji sağlıklı bir ruh hali değil malesef.
bu sebeple ben sakinleştiklerini düündüğünüz ilk fırsatta gidip bu yanlışı düzeltmenizi öneririm..
bu konuyu bu kadar ayrıntılı anlattığım içinmi önemli,yoksa yengemin bize çıkışması açısından mı önemli
tanışmadım tabiki,yengeme ve kızına çok kırıldım ama o kadınla tanışacak kadar kötü birşey yapmam,tesadüf görsem şöyle iki laf ederdim heralde,,çok kızgınım çünkü
Yengenin size cikismasi acisindan önemli canim....
Hani belki o kadinla tanismisligin olsaydi buda yengenin kulagina gitseydi bir nebze bundan süphelenip böyle birsey düsünebilirdi diyorum...CADIARZU
Fakat hic tanismadiysan alakan yoksa ya cok igrenc bir iftiraya kurban gittiniz yada günah kecisi olarak sizleri sectiler...:hulya:
Suan icin yerinde olsam agzimi acip tek bir kelime bile etmem bu konu hakkinda ne esime ne ailesine nede baska birine....dogru er yada gec cikar meydana....o zaman sizlerden okkali bir özür dilemeleri gerekecek ama....
Helede esinin yegeni....kusura bakmasinlar, ne olursa olsun amcasina serefsiz kelimesini söylemeye hic utanmamismi? Cok ayiplmaz:
teşekür ederim,aynı söylediğin gibi yaptım zaten,ne arayıp konuşacağım
yaşadıkları yerde bizden başka akrabaları yok,isan böylemi yapar,özür dilemesi lazım yoksa birdaha bakmayacağım yüzlerine
eşimi elinde büyüdü,eşim her yardımı yapıyordu bu güne kadar,kontör göndermeler,harçlık vermeler neler,,,
ayıpın alasını yaptı
üzüldüm ama,en çokta bizi yanlış anlamalarına,iftira atmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?