Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakici ariyorum - (Istanbul avrupa yakasi - Bakirkoy)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

MasalinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
4
0
86
İstanbul
Merhaba,

Istanbul bakirkoy'de oturuyorum. 4 aylik kizima bakici ariyorum. Bakici diyorum ama bakicidan ote ailemize dahil olabilecek birisini ariyoruz.

Saatlerimiz esnek, modern, acik sozlu, saygili bir aileyiz

Ilgilenenler mesaj atabilir ya da sormak istediginiz seyler varsa buradan da sorabilirsiniz.

kaç yaslarında nasıl birini arıyorsunuz???şartlarınız nedir?haftanın hangi günleri,saat kaç aralığında düşünüyorsunuz?son olarak bakırköyün iç kısımlarındamısınız,yoksa metrobüse yakınmısınız?

Yeni üye olduğum için mesaj atamadığımı yeni öğrendim, mesaj atanlardan özür diliyorum. Bu mesajımı görür ve buradan iletişimi sürdürebilirsek çok sevinirim.

Merhaba,
Öncelikle birşeyi belirtmek isterim; Masal bizim ilk kızımız ve başımızdan kötü bir bakıcı deneyimi geçti, o yüzden yanlış bir ifade kullanırsam lütfen üzerinize alınmayın.

Bizim kriterlerimiz %100 değişmez değil elbette tabi ki öncelikle insaniyet önemli ama aradığımız özellikler şu şekilde;

Evimiz Bakırköy İncirli'de, Metrobüsten 7dk yürüme mesafesi var. İncirli caddesi ile aramızda 2 sokak var sadece.

Biz hem kızımıza bakacak, hem de evi çekip çevirecek birisini arıyoruz açıkçası. Evi çekip çevirmekten kastım tabi ki köşe dip temizlik değil, eşimde ben de dağınık insanlar değilizdir zaten ama yatak odasının toplanması, haftada bir süpürge açılması, evin temiz tutulması ve akşam yemeği yapılması gibi isteklerimiz var.

Çalışma saatlerimiz sabah 8 akşam 7 ancak esneklikten kastım şu şekilde, ben işten genellikle erken çıkıyorum ve 4-5 arası evde oluyorum. Ancak toplantılarım olduğunda eve gelmem 7 veya 7:30'u bulabiliyor. Son bir ay içerisinde sadece 2 gün 7'de evde oldum, geri kalan günlerde hep 4-5 arası evdeydim. Ben eve geldikten sonra evin işi yoksa sizde çıkabilirsiniz ya da bizimle akşam yemeğine kalabilirsiniz.

Süt izni kullandığım için cuma günleri evde oluyorum. Normalde bakıcımız sadece pazar günleri izinliydi ancak biz katı insanlar değiliz, bazı haftasonları cumartesi ve pazar iki gün birden izinli olabilirsiniz.

Olumlu veya olumsuz fikirlerinizi almak isterim.

benim sitede cocuk gelişimciden evde bakım ve eğitim hizmeti diye konu açtım istersenız onu okuyurn öyle görüşelim orada herşey yazıyor

Back
X