Bakici dehseti! duyarsiz kalmayalim ama nasil!!!

bu konuyu açman iyi olmuş cnm akşam bizde eşimle beraber izledik çok fena oldum ayrıca bende ağzıma geleni saydım valla benimde bebeğim var nasıl kıyıyorlar zaten aciz ve muhtaç insan görünümlü canavarlar bence türkiyede çocuk suçlarına ağır cezalar gelmeli yoksa önüne geçilmez bu canilerin yeni anayasada olucak diye duydum ama bakalım

Ayyy ürperdim valla :18:
Yaşlılara,bebeklere,engellilere ve hayvanlara eziyet eden yaratıkların cezasını bulacağı yer bu dünya değil o şüphesiz :20:

bende bu tur bi haber gordugum zaman yada okudugum zaman gunlerce kendime gelemiyorum ..
acaba merahmet denen duygu dogustan mi verilmedi onlara yoksa zamanmi yok etti merhameti sevgiyi oyle insanlardan
bir kez daha iyiki fransada yasiyorum dedim suan
ben cocuklugumda hatirlamiyorum kacinci sinifa gidiyordum, ogretmenime annem beni dovdu demistim ..
halbuki annem o gun bana vurmamisti bile ama cok sinirlenmisti her ne yaptiysam ..
burda cocuk esirgeme kurumu benzeri bi sosyal kurulus var cocuklarin haklarini koruyan hemde ailelerine karsi bile koruyan
ogretmenim oraya sikayet etmis hemen, o gun beni okuldan eve gondermemislerdi
eve polis gitmis annem babam sorgulamaya alinmisti ve o kurumdan gorevliler beni defalarca sorgulamislardi
komsularimiz butun akrabalarimiz hepsi tek tek sorgulandi annem babam bana siddet uyguluyormu diye ..
annem hala anlatir eger bi fransiz komsumuz o gun bu kadin cocugunu doverken ben gordum dese seni elimden alirlardi diye .. asla unutamam o gunu diye ..
biz turklere gore
ya cocugumuzadami terbiye veremiycez bu nasil kuraldir deselerde
aslinda ne kadar guzel kurallari ve yaptirim gucleri var
turkiyedede aynisi uygulanmali ..

hep derim çocuğumu kimseye emanet edemem etmem! birgün çocuğum olursa inşallah gözümün önünde büyütmeliyim hele bunları okuyup gördükçe insan aksini düşünemiyor ....:47:çalışanlar mecbur belki ona bişey diyemem ama kendi adıma işi gücü herşeyi bırakırım :71:

bende dün facebookta bi video gördüm..1 yaşındaki bebeği eğlenmek üzere gittikleri yerde arabada kilitli bırakmışlar sonra dışardan haber gelmiş bebeğin annesine ve sevgilisine (babasımı bilmiyorum)ağlıyo diye..susturamayınca sinirlenip dövmüşler..ağzı gözü şiş..hastaneyede trafik kazası yaptık diye götürmüşler tabi yapılan muayenede çocuğun vücudunda sigara ve tokat izlerine rastlanınca çift göz altına alınmış..çocuk hastanede iki biberon mama ve dört bardak su içmiş artık düşünün nasıl aç ve susuz :50: ya böle bi sorumluluk alamıyosa insanlar neden çocuk doğurur anlamıyorum..onlara bildiğim bütün bedduaları ettim dün bu haberi izlerken..inşallah daha beteri onlara olur :43: bunu yapan bakıcıda değil öz annesi :(

Son düzenleme:
evet sadece cocuklara degil yaslılara da dikkat etmek lazım
bu olay benim isyerimin yakınlarında oldu
kadıncagız evden kacmıs karsıdaki markete sıgınmıs
bakıcım beni öldürmek istiyor kurtarın die
yapma etme teyze demisler geri göndermisler eve
sonra yönetici camdan bakıyormus ki bakıcı kadın cıplak ayak kosarak kacıyor
megersem sizofrenmis bakıcı kadın
simdi aile bakıcıyı ayarlayan firmayı dava edicekmis
ama neye yarar
sen 80 li yaslara kadar gel
sona bak kader işte
markettekilerinde hatası var bence keske ailesini arasalarmıs kadıncagınızın
Allah rahmet eylesin
Şimdi kanal D sabah haberlerinde duydum
83 yaşındaki yaşlı kadını bakıcısı öldürmüş

yalnız çocuklar tehlikede değil işte
Yaşlı-hasta insanların hepsi tehlikede
Kimseye güven yok,insanlık cidden ölmüş

bende gordum bu videoyu((( o kadini param parca etmek geldi icimden,o yavruya kiyamam, oyle savunmasiz bir bebege nasil yapilir bu aklim almiyor. ben kesinlikle bi yabanciya cocugumu emanet etmem. ins boyle biseye mecbur kalmam.

ruhhastasi napacaksin bende sastim kaldim nasil kiyar el kadar yavruya akilsiz kadin cocukta kaciyor yaninda yazik ya bende cok sinirlendim:47:

Back
X