M mimozam33 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2017 6 18 3 41 23 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mimozam33 #1 Günaydın sevgili kulüp arkadaşlarım. 2 hafta sonra yoğun bir iş temposuna gireceğim. Bir haftadır da bir bakıcı ile anlaştım. Evde olmadığım zamanlarda cep telefonundan bağlanıp izlemem lazım. Güvenilir bir kadın ama ne olur ne olmaz. Var mı tavsiyeleriniz?
Günaydın sevgili kulüp arkadaşlarım. 2 hafta sonra yoğun bir iş temposuna gireceğim. Bir haftadır da bir bakıcı ile anlaştım. Evde olmadığım zamanlarda cep telefonundan bağlanıp izlemem lazım. Güvenilir bir kadın ama ne olur ne olmaz. Var mı tavsiyeleriniz?
N nedaisik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2017 20 2 1 37 1 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mimozam33 #2 Benim fikrimce takılması çok mantıklı, en azından bakıcı kontrol altında olduğunu biliyor, bir bakın fikir sahibi olursunuz Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2017
Benim fikrimce takılması çok mantıklı, en azından bakıcı kontrol altında olduğunu biliyor, bir bakın fikir sahibi olursunuz