Bakici komsudan olur mu

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Kucuk biyerde yaşıyorum ve bircok kisiyle gorusmeme rağmen icime sinen birini bulamadim ve samimi olmadigim ama düzgün ahlakli oldugunu bildigim bir komsum bebegime bakmak icin aday oldu.sorun su ki kendi evinde bakmak istiyor ve iki çocuğu var.birisi okula gidecek diğer cocukla benimki evde kalacak.benimki bir bucuk onun ki 3.5 yasinda.cocugum cok yalniz burda yakinimiz yok.diyorum o cocuk benim bebegimi sosyallestirir mi iyi mi olur yoksa cocugum bis yere hirpalanir mi.artik bakici.mevzudan başım döndü siz olsanız ne yapardiniz.bide yemesi giysisi taşı taşı onuda düşünüyorum

bende yakım zamam içinde anlaştım hem komşum hem arkadaşım olan biri ile.büyük kızım 2 ye gidiyor.servisle onun evinde inecek 2 den sonra büyüğe bakacak .küçük olanıda sabahtan bırakıcam akşam 5 te alıcam yani 2 çocuk birde arkadaşın çocuğu var 3 çocuk ama büyük olanlar arkadaşlar ve genelde hep birlikte vakit geçirirler..ben sakınca görmesim çünkü başka kimseye güvenemezdim onun elinde büyüdüler sayılır hep bir aradayız çünkü huyunu suyunu bilir çocuklarımın . sizde kadına güveniyorsanız bir deneyin derim.hem oynarlar çocuklar canı sıkılmaz sizinkininde..

Kucuk biyerde yaşıyorum ve bircok kisiyle gorusmeme rağmen icime sinen birini bulamadim ve samimi olmadigim ama düzgün ahlakli oldugunu bildigim bir komsum bebegime bakmak icin aday oldu.sorun su ki kendi evinde bakmak istiyor ve iki çocuğu var.birisi okula gidecek diğer cocukla benimki evde kalacak.benimki bir bucuk onun ki 3.5 yasinda.cocugum cok yalniz burda yakinimiz yok.diyorum o cocuk benim bebegimi sosyallestirir mi iyi mi olur yoksa cocugum bis yere hirpalanir mi.artik bakici.mevzudan başım döndü siz olsanız ne yapardiniz.bide yemesi giysisi taşı taşı onuda düşünüyorum
denemekte fayda var çok iyi bile olabilir

En azından dibinde. Daha iyi tanıma fırsatın olabilir. Hatta mümkünse akşamları ailece görüşmeye falan çalış. Daha yakından tanırsın.

3.5 yaşında çocuğu olması beni biraz düşündürürdü açıkçası.
biraz daha büyük olsa neyse de, çok yakın yaşlarda kıskanır mı acaba sizinki, hani onun annesi olduğu için illa kendi çocuğu ile farklı bir bağı olacaktır.
bu durumu tecrübe eden varsa anlatabilirse biz de faydalanalım lütfen.

gözünün önünde olur uzağa gitmez.. mantıklı .. çocukhırpalarmı.. bilemiyorum.. ama terside olabilir oyun arkadaşı olur sosyalleşir.. sen zaten anlarsın .. çocuğun tepkilerinden hırpalanıyorsa yada sevmiyorsa belli eder kendini.. bi kaç gün yanında dursan..

çalıştığınız için mi çocuğu bakıcıya vereceksiniz yoksa arkadaşı olsun diye mi?
eğer paylaşmayı vs öğrensin, oyunlar oynayıp eğlensin derseniz kreş çok daha iyi.

Diger cocuk sizinkine mutlaka zarar verir insan kendi evladini yeri grliyor zor bakiyor iki kucuk cocuga bakmak cok zor.Olan sizinkine olur bence mumkunse kendiniz bakin yazik cocuga bence...

Çalışan bir annesiniz sanırım.O komsunuza oturmaya gittiniz mi hiç? Çocuğunuz ve o bayanın çocukları aralari nasıl? Bir problem oldu mu hiç? Gozlemlediniz mi?

Cocuklarin yaslari cok sıkıntılı bence. Sizinki tam ilgi yasi. Onunkide inatcilik yasi. Sizinki hirpalanabilir

Back
X