bakici nitelikler ozellikler sorular

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.206
14.047
408
İstanbul
merhaba hanimlar dun de konu actim h.sonu anlastigim bakicimin antidepresan kullandigini ogrendim diye. acikca antidepresan kullaniyo musunuz diye sormak aklima gelm
emisti. bayanla su an deneme surecindeyiz k.validem yaninda gozlemliyor. ben zaten ogleden sonra yanindayim gozlemliyorum.bu h.ici evine de gidecegiz.
burada actigim baslikla farkli bakis acilari kazanmistim. artik isin boyutu degisti.simdi sizden istedigim su ben bu bayani daha ii gozlemlemek daha ii tanimak icin neler sorabilir neler isteyebilirim. mesela bihin ogrendim bi arkads saglik raporu istemis hepatit fln olabilir diye benim aklima gelmemisti. bugun eve varinca kullandigi ilac ismini alacagim. daha baska neler sorabilirm sizce bana fikir verirseniz sevinirim tesekkurler

Antidepresan kullandığına göre birtakım sorunları var demektir.
Entidepresan kullanımına karşı değilim. Sorunun çözümüdür.
Ama demek sorun var.
Bakıcılara oldum olası tepkiliyimdir.
Onun yerine kreşe vermeyi tercih ederim.
Nitekim kızım da çok küçük kreşe başlattım

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

3 madde gereği konunuzu kapatıyorum. verdiğim linkten diğer konudan yorumlara devam edelim lütfen...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakici-antidepresan.752634/

Back
X