ben bu siteye yeni üye oldum tabiki meraktan mesajları okuyorum.okuduğum mesajlara bazen,gülüyorum.bazende çok üzülüyorum.öncelikle neden türkiyede emekcinin emeği tam verilmiyor anlamış değilim.bende bir çok bebek baktım.çalıştığım ailelerden çok memnun kaldım tabiki bu bir şans.bazı bebek bakıcıları çok ters insanlarla karşılaşıyor.bire bir kendilerinin ağzından duyduklarımı söylüyorum.biri ben anlaşmalarıma harfiyen uydum fakat evin hanımı bir gün ütü yapmamı söyledi yaptım sonra istekler bir türlü bitmek tükenmek bilmedi dedi.buna benzer konular işte.sevgili aileler lütfen bakıcınızla baştan nasıl anlaştıysanız öyle devam ettirin.bakıcınız daimi ise izin günlerindede ücret vermek zorundasınız.gelelim bana bende şu anda boştayım iyi bir aile ile çalışmak istiyorum.ben lise mezunuyum çocuk psikoloji eğitimim var.üç çocuk annesiyim eşim öğretmen.keçiörende oturuyorum.benimde sorunum var benimle çalışmak isteyenler genelde uzakta oturuyorlar görüşmeye bile gidemiyorum.hem ben üzülüyorum hemde karşı taraf çok üzülüyor.neyse elbette karşıma şartlarımız uyan kişi çıkar.mesela ben yalnızca çocukla ilgileniyorum yani çocuğun bütün ihtiyaçları,yemeği,, ütüsü, eğitimi gibi zaten ilanımdada belirtim insanlar ona göre arıyorlar beni.
sevgili anneler bakıcınızla ilk görüşmede sormak istediğiniz her şeyi sorun.ona ön yargı ile yaklaşmayın eğer anlaştıysanız deneme aşamasından sonra her şey dahada netleşecektir.
diyelimki memnunsunuz lütfen bakıcınıza iyi davranın.çünkü o sizin evladınızı yetiştiriyor,ve büyük öz veride bulunuyor sakın ona temizlik elemanıimiş gibi davranmayın.unutmayınki oda vijdan sahibi onunda duyguları var.daha sizinle bir çok konuyu paylaşmak isterdim ama benden bu kadar sevgiler.