• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakici

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Dogumdan 2 Ay sonra tekrar calismak zorundayim, ve 2 Aylik bebek icin yaklasik 4 Ay boyunca bakicak Bakici gerekli, burda kimseyi tanimiyorum ve guvenmiyorum. Ancak Eve Kamera sistemi kurarak icim rahat edebilir.
Guvenilir bakici nerden bulabilirim, kamerayi kabul ederler mi ? Nasil yol izlemeliyim

Nerede yasiyosunuz onu da yazin. Belki ayni sehirde yasayanlar yardimci olur. Mesela Antalyada hem kamera hem bakici hizmeti veren bir firma var.

Kamerayı bilmek zorunda değiller, hem artık cep tlfu uygulamasıylada canlı heran takip edebilirsin..

Işin zor ben güvenemezdim, bi süre çalışmayı askıya alamazmısın?

Dogumdan 2 Ay sonra tekrar calismak zorundayim, ve 2 Aylik bebek icin yaklasik 4 Ay boyunca bakicak Bakici gerekli, burda kimseyi tanimiyorum ve guvenmiyorum. Ancak Eve Kamera sistemi kurarak icim rahat edebilir.
Guvenilir bakici nerden bulabilirim, kamerayi kabul ederler mi ? Nasil yol izlemeliyim
Bence kamerayı kabul etmezler ücretsiz izne ayrılsanız olmaz mı ya da ailede bakacak kimse yok mu

Kamerayı bilmek zorunda değiller, hem artık cep tlfu uygulamasıylada canlı heran takip edebilirsin..

Işin zor ben güvenemezdim, bi süre çalışmayı askıya alamazmısın?

Ben anaokulu ogretmenim 25 cocukla 7/24 kamerayi kabul ediyorsak. Tek bebekle kamerayi kabul etmeyenin guvenilir olucagini dusunmuyorum.

Back
X