Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcım eve kızını getiriyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sesusi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
19
22
18
39
Merhaba kızlar,
Ikiz kizlarimin bakimina yardim eden bir bakicimiz var. 1.5 aydir bizimle ve kendisinden memnunuz. Henuz ise donmedim fakat donunce annemle birlikte bebeklerime bakmasi ve birbirimize alismamiz icin erken basladi. Bu 3. Bakicimiz. Ilk ikisi yabanci ve yatiliydi. Anlasamadigimiz icin turk ve gunduz gelen birini bulduk. Fakat şöyle bir durum var. Bakicim 1.5 ayda 2 kere 9 yasindaki kizini eve bana sormadan getirdi. Bu arada bebeklerim 3.5 aylik. Sizce nasil davranmam gerekiyor? Kiz evdeyken tedirgin oluyorum. Surekli bebekleri kucagina almak istiyor ve yuzune cok dokunuyor. Okula giden bir cocuk ve mikrop bulastirmasindan da korkuyorum. Ilkinde haftasonu mevludumuz oldugunda yardima geldigi icin ses cikarmadim ama surekli olmasini istemiyorum. Sizce kirmadan nasil soylerim?

Merhaba kızlar,
Ikiz kizlarimin bakimina yardim eden bir bakicimiz var. 1.5 aydir bizimle ve kendisinden memnunuz. Henuz ise donmedim fakat donunce annemle birlikte bebeklerime bakmasi ve birbirimize alismamiz icin erken basladi. Bu 3. Bakicimiz. Ilk ikisi yabanci ve yatiliydi. Anlasamadigimiz icin turk ve gunduz gelen birini bulduk. Fakat şöyle bir durum var. Bakicim 1.5 ayda 2 kere 9 yasindaki kizini eve bana sormadan getirdi. Bu arada bebeklerim 3.5 aylik. Sizce nasil davranmam gerekiyor? Kiz evdeyken tedirgin oluyorum. Surekli bebekleri kucagina almak istiyor ve yuzune cok dokunuyor. Okula giden bir cocuk ve mikrop bulastirmasindan da korkuyorum. Ilkinde haftasonu mevludumuz oldugunda yardima geldigi icin ses cikarmadim ama surekli olmasini istemiyorum. Sizce kirmadan nasil soylerim?

Yanlış anlamayın ama bakıcının size sormdan eve kızını getirmesi hiç olcak bi şey değil. Benim başıma daha önce böyle bir şey geldi. Kadın yanlış anlamaüzülmesin kırılmasın diye hiç laf etmezdim. En son kadın artık bi kahve yapta içelim diyecek kadar rahatladı. Ben sizin yerinizde olsa. Açık açık konuşurdum. Yoksa sonrasında yoparlamak çok daha sıkıntılı oluyo. Açık, net ve dürüst olmak en güzeli inanın bana

YATILI VE GÜNDÜZLÜ YARDIMCILAR VE BAKICILAR #OFİS TEMİZLİK ELEMANLARIMIZ MEVCUTTUR#LÜTFEN EVLİ AİLELER VE BAKIMA MUHTAÇ YAŞLILARIN İLGİLİLERİ ARASIN# 0532 064 03 31
Bu şekil ilan vermek yasak dıye bılıyorum Mune Mune ?

Back
X