maddi durumum ortalamanın üstünde ama ev eşyalarım vasattır.perdem bile yok storlarım var sadece öyle taşlı tuşlu avizelerim de yok pahalı yemek takımlarımda yok hepsi ortalama basit şeyler.Amaaa ayakkabı çanta takının en şıkları en kalitelilerini giyerim.cilt bakım ürünlerinin en faydalılarını almaya çalışırım başka şeylerden kısıp.pahalı ayakkabı çanta kurtarıcıdır basit bir Jean beyaz tişörtü bile şık gösterir.kendine değil de ev eşyasına para dökenleri hiç bir zaman anlayamamışımdır.Ben evimden daha önemliyim yemişim ev eşyasını yük insana sadece basit temiz minimal olsun yeter
Her insanın oncelikleri farklıdır. Ben de hayatta bir kıyafete çantaya cokca para vermem. 27 yaşındayım dolapta iki tane kot pantolonum var. Bana da ev eşyasına çeyize verilen para kadar kıyafete-kozmetige verilen para çok boş geliyor. 150 lira çantaya para verene kadar indirime girince İsrail'e bilet alırım diyorum :) seyehate tüm maaşımi da gömsem içim sizlamaz ama seyehatte giyinmek için alinacak kıyafete bile para harcamiyorum, yirmi liralık elbisem on liralık deniz ayakkabimla diyar diyar gezmistim-saçimda koca bir topuz

Konu sahibi : işinizde yükselmeniz bile buna bağlıysa siz de biraz çaba gostermelisiniz ama. Ennn basitinden Gratis indiriminde 11 liraydi- yüz konturu için pudralar var,onlari kullanabilirsiniz. Çook basit kullanımı-internette binlerce video var.
Ben de daha yeni keşfettim, ama sürdüğüm gibi tüm yüzüm değişiyor hakikaten. Bir allık (ortalama on lira) , bir rimel bir de ruj sürdünüz mü yeter zaten. Sabah Cook erken insanın canı çekmez , haklısınız ama ise girerken masaya oturmadan tuvalete gidip halletseniz? Eğer eyeliner-fondoten vs ugrasmazsaniz Birkaç dakikalık iş.
Saç da çok önemli, geceden fonleyin- duzlestirin- ya da örün. Sabah şöyle bir fircalasaniz da yeter.
Ya da tepeden atkuyruğu yapın...
Kıyafet için İstanbul'daysaniz Kadıköy boğa heykelinin orada çilek sokağı var. Gidin bir pazar günü,tüm cadde ekonomik ve tarz elbiselerle dolu. İnanın waikikiden falan hem daha ucuz hem daha güzel.
Ayrıca babanızın borcundan size ne? Siz demediniz mi kendinden 35 yaş küçük kadın bulmuş ona pahalli hediyeler alıp duruyor,kredi çekiyor diye. Tatlı tatlı yemenin acı acı s.çmasi olur. Ne hali varsa görsün,kendi ödesin.
Etiniz ne budunuz ne ona buna yardım ediyorsunuz?
Siz kendinize değer vermezseniz ne eşinizden ne ailenizden ne de ileride kizinizdan bir değer gorursunuz.
*Spor olarak da evde kendi kendinize pilates yapabilirsiniz. İnternette harika sayfalar var sizi yönlendirecek
* Kızınızın odası için yine internete 'cocuk odası DIY' yazarsanız karşınıza neler neler çıkacak. Siyah karatahta boyası alıp duvarın bir kısmını siyaha boyayabilirsin-renkli tepesirler alırsın bütün gün duvarı çizer durur mesela
Kapısına birlikte süs yapabilirsiniz, yatağını boyayabilirsiniz (annem bizim ahşap yatağımizi odaya uygun boyamisti mesela).
5 liralık LED lambalarla bulut ampul yapabilirsiniz, ucuz yollu bir çalışma masası alıp onu boyayabilirsiniz, konservelerden kalem kutusu yapabilirsiniz, bir balon-bir tutkal ve bir iple avize yapabilirsinizs,sadecebir renkli çarşaf ve 5 liralık malzemeyle çadır yapabilirsiniz-icinde oynar, yere elektrik bandıyla seksek çizebilirsiniz,meyve kasalarından kitaplik- güzel kolilerden barbi evi...
Neler neler yapabilirsiniz. İnterneti sadece Facebook'ta eltinize uyuz olmak, yemek tarifi öğrenmek, kadınlar kulübünde dert yanmak için kullanmayın! Bu saydıklarımı kizinizla birlikte yapıp evde kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Hepsi de çok basit şeyler. Üstelik çoğu atıklarla yapılabilecek şeyler.
Usenmeyin
Kimse sizin hayatınızın güzelleşmesi için uğraşmamis bugüne kadar, bundan sonra da uğraşmaz
Siz kendi mutluluğunuz için mücadele etmelisinzi