Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama silikEvet pozitif :)
Farketmez pozitif.Ama silik
Adetinize kaç gün var ?Ama silik
Adetim ayın 19 uydu gectiAdetinize kaç gün var ?
Geç döllenmedir ama sonucu değiştirmezAdetim ayın 19 uydu gecti
Yaptım sonuç pazartesi çıkıyor sizede bi sorayım dedimGeç döllenmedir ama sonucu değiştirmez
Emin olmak istiyorsanız kan tahlili yaptırın![]()
Yo hiç çocuğum yok hastayım boğaz şişmesi bi türlü geçmedi konuşamıyorum yutkunmam çok zor yemek yediğim yok ilaç kulanamurm o yuzdensilik olunca da pozitif sayılıyor olması lazım. ki baya belli çizgi.
istenmeyen gebelik mi?
Amin isteyen herkese ama hiç bi duygu yaşamıyorum tabi hasta oldgm için anca görseniz inanırsınızTebrik ederim ne guzel duygudur.. Rabbim bizlere de nasip etsin.
Yo hiç çocuğum yok hastayım boğaz şişmesi bi türlü geçmedi konuşamıyorum yutkunmam çok zor yemek yediğim yok ilaç kulanamurm o yuzden
Istiyorduk sonra bana korku geldi istemedim tam o sırada belirtiler derken işte fotoğraftaki gibi birini sabah erken diğerini akşam yaptm çok kötü hastayım saçımada boya sürdüm sonra hemn yıkadım dedim nolur nolmaz ay oldu demek bilmiyorum çok garip bi tedirginlik var 3.5 ay etti evliyizNe kdarlik evlisiniz ? Dusunuyor muydunuz cocuk sahibi olmayi?
Benim arkadasim da agir gripken hamile oldugunu ogrenmisti.bir ay hasta yatmisti kiz.
Yeni evliyiz ilk istiyodum şimdi bilmiyorum hayırlısı pazartesi sonuç çıkar ama bence hamişimanladım. çok geçmiş olsun. mutlaka bi doktora gidin. bebekle birlikte tedavinin de seyri değişebilir. hem netleştirirsiniz kafanızda gebelik var mı yok mu? şu an daha emin değil gibisiniz. hayırlısı olsun. herşeyin çaresi vardır. geçer umarım.