Bakın lütfen

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.956
5.136
398
Arkadaşlar doktor fsh normal dedi ama nette ki bilgilerime göre normal degil başka bi doktora gitmem e gerek varmı acaba.. Fsh 9.44

adetin 3. günü mü bakıldı yoksa normal bi zamanda mı bakıldı bu da çok önemli hormonlarda ...adetin 3. günü bakıldıysa değer normal olarak kabul ediliyor..10 üzerinde normal gebelik şansı düşüyor onun altında olanlara normal diyorlar genelde doktorlar ..Bir an önce hem gebelik için uğraşın olmazsa da her adet döneminde yine değerlerinze baktırın çünkü bazen değişiklik gösterebiliyor .inşallah iyi bir doktorun kontrolu altındasınızdır ......!

adetin 3. günü mü bakıldı yoksa normal bi zamanda mı bakıldı bu da çok önemli hormonlarda ...adetin 3. günü bakıldıysa değer normal olarak kabul ediliyor..10 üzerinde normal gebelik şansı düşüyor onun altında olanlara normal diyorlar genelde doktorlar ..Bir an önce hem gebelik için uğraşın olmazsa da her adet döneminde yine değerlerinze baktırın çünkü bazen değişiklik gösterebiliyor .inşallah iyi bir doktorun kontrolu altındasınızdır ......!

Malesef devlet hastanesi sıradan bir doktor du yeni asistan belli.. Adetin 4 . günü bakıldı

doktor normal değerler ama erken menepoza girebilirsin dedi direk 13 üstü öyle biliyordum ben gel yumurta takibi yapalım dedi daha yeniyim 6 ay gibi bir denemeden sonra gelicem dedim direk ilaç vs kullanmak istemedim

Benim doktorum neden öyle dedi cok korkuyorum bu ay da bebegim olmazsa bende başka doktora gitmeyi düşünüyorum

Back
X