Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır rengi olan saçlarıma açık kumral boyarsam sonuç ne olur ?

trilye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
20
0
36
Bursa
şimdi benim saçlarım platin sarısıydı 5 cm de diplerim gelmişti doğal saç rengim kumral neyse sarıdan sıkıldım dip röfle attıracağıma hazır uzamışken kendi saçım diplerden doğal bi renge boyayayım dedim saçımı ve 7.7 nevacolour kapuçino aldım ilk boyadığımda süper oldu rengine herkez bayıldı neyse yıkandıkça saçlar boya aktı ve kafam uçlar açık balköpüğü, diplerde 5 cmlik doğal saçrengime denk gelen yerde bakır oldu şimdi saçımı açık kumral yapmak istiyorum uçlar tutar ama bakır rengi olan kısım neolur kesiremiyorum hee tabi buarada ben saç rengimi değiştirceğim için bidaha dipleride boyamadm bide 3.renk en dipten kendi saçım çıktı orta kumral 5 cm :) yardım lütfen

şimdi benim saçlarım platin sarısıydı 5 cm de diplerim gelmişti doğal saç rengim kumral neyse sarıdan sıkıldım dip röfle attıracağıma hazır uzamışken kendi saçım diplerden doğal bi renge boyayayım dedim saçımı ve 7.7 nevacolour kapuçino aldım ilk boyadığımda süper oldu rengine herkez bayıldı neyse yıkandıkça saçlar boya aktı ve kafam uçlar açık balköpüğü, diplerde 5 cmlik doğal saçrengime denk gelen yerde bakır oldu şimdi saçımı açık kumral yapmak istiyorum uçlar tutar ama bakır rengi olan kısım neolur kesiremiyorum hee tabi buarada ben saç rengimi değiştirceğim için bidaha dipleride boyamadm bide 3.renk en dipten kendi saçım çıktı orta kumral 5 cm :) yardım lütfen

canım nevacolorun çok akdığını güzel olmadığını çok duydum arkadaşımın boyadığı markada bu idi en sonunda palette aldı ve çok memnun şimdi saçı 2.boyama sonunda rengini oturttu sende kaliteli bir marka boya alıp su şekilde boyamalısın 2 bölümde boya yani açık renk görünen kısmına ilk önce sür daha sonra diplere sür bu ayarlamayı sen dikkat ederek yaparsın artık rengini eşitlemeye çalış lorealin ve palette nin çok güzel kumral tonları var aa birde syoss iyi olduğunu duydum sen 2 kutu boyanı al bence ne olur olmaz elinin altında olsun :34: renk karışdırma işinede burdan okuyarak girme ne olcağını bilemezsin en iyisi bu konuda kuafördür yada saçını birebir gören bu işden anlayan biridir kendin bir renk belirlersen daha iyi olcakdır:16:

tatlım yogun acık kullu kumrala boya bence ancak oturur rengı cok guzel olur bence

Saçlarında birkaç farklı ton oldugu için kendi başına halledebileceğini sanmıyorum canım güvendiğin bir kuaför varsa oraya git yoksa evde yıprattıgnla kalırsan saçların rengarenk olur benden sölemesi

çok teşekkür ederim önerileriniz için evet kuaföre gitmeyi düşünüyorum sarı saçlarımı özledim çünkü :( düşündüm ve açık kumral boyatıp üzerine doğal sarı tonlarında krepe röfle attırmaya karar verdim :) gerçekten evde boya işi çok zor oluyor

Back
X