Saç Rengi ve Saç Boyama bakır saç hakkında yardımınızı bekliyorum:( (fotoğraflı)

mormo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
121
1
48
Edirne
merhaba arkadaşlar saçımı ıkı senedir palette yoğun bakır boyuyorum ve haliyle akıp akıp korkunç bir renk oluyor 1. fotoğraf saçımın akmış hali malesef 2. ve 3. resim de çok beğendiğim renkler.sizce bunları evde elde etmem mümkün müdür?mümkünse nasıl

Eklentiler

• 20140927_135539.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 151
  • jessica.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 224
  • 68679233a8758e70213c506b8723b8bd.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 245
Tabi ki de mümkün saçların zaten açık bir renk. Ama hangi boyayı kullanacağın hakkında hiç bir fikrim yok. Tek boyamayla elde edebileceğini düşünüyorum, boşuna kuaföre para dökme bilen birisi çıkar :)

Saçların çok yıpranmış ve kısa canım öncelikle bunu söylemeliyim Bu renkleri mümkünse evde deneme. Çok alacalı bişey çıkar ortaya en iyisi işini bilen bi kuaföre gitmen :)

Saçların çok yıpranmış ve kısa canım öncelikle bunu söylemeliyim Bu renkleri mümkünse evde deneme. Çok alacalı bişey çıkar ortaya en iyisi işini bilen bi kuaföre gitmen :)
evet sürekli renk akınca her ay boyamaktan bu hale geldi malesef zaten deneyemem gibi görünüyo çünkü böyle bi boya yok

3. fotoğraf koleston aşk alevi değil mi canım ya? yani o boyayla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…