Saç Rengi ve Saç Boyama bakırdan sarıya dönmek istiyorum,(resimli)

nostalgic

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
12
1
6
İstanbul
Biraz uzun açıkladım ama lütfen Yardım Edin;
arkadaşlar bundan bir yıl önce saçlaırmı tarçın bakıra boyamıştık sonra üşenip bir daha boyamamıştım diplerim yanaklarıma kadar gelmişti diplerim açık kumral uçlar da akan bakırdan sarı olmuştu.sonuç buydu

sonra bir hafta önce bu iki renkli saçlarımı palette tarçın bakır ile boyadık yine, fakat üstler koyu turuncu olurken altlar epey açık kaldı hem de bir hafta içerisinde boya tamamen aktı gittikçe sarıya döndü ve o parlak turuncu tellerden bir sürü oldu.bakın şu anki saçım bu üstler koyu altlar iyice sarıya döndü

bir hafta sonra hangi renge boyasam şöyle koyu sarı- açık kahve arası bir renk elde edip bir de o turuncu yansımalardan kurtulabilirim? Lütfen bana yardım edin okullara çok az kaldı.
istediğim renk de tam olarak bu
Eki Görüntüle 792987

Eklentiler

• $SAM_0407.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 3.678
  • $SAM_0089.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 2.833
Son düzenleme:
canım altında bakır kızıl tonları bulundupğu için bu rengi evde tutturamazsın. her daim biraz kızıllık olacaktır. ilk etapta olmasa bile aktığında çıkar kızıllık bakırlık falan.
bende bu tonları çok kullandım ordan biliyorum. bence ya saçını yıpratmayı göze al ve kuaföre git (ama dediğim gibi bi hayli yıpranır.) yada hiç elleşme vur tek renge öyle dinlendir saçlarını

canım öncelikle teşekkür ederim cevabın için, peki sence üzerine yeniden bakır geçsem o iki renkli halini yok edebilir miyim?
bir de sen de bakır kullanmışken sorayım içerisinde kızıllık-kırmızılık olmayan bakır var mı?

Merhaba nostalgic,bakirdan sariya dönmüs biri olarak sana diyecegim evde kendin yapamazsin bakirin üstüne hangi renk boyarsan boya o bakir yansimalar ortaya cikiyor ancak profesyonel bir kuaför yapabilir ve sacinin orialle acilmasi gerek canim,buda cok zahmetli ve saci yipratan bir islem benim saçlarimda hala istedigim sari degil ama çok yiprandilar

bakır zaten içerisinde kızıllık barındıran bi ton. eğer 2. katı da geçerim diyorsan dene. zaten beğendiğin fotoda da uçlara doğru bir renk açılması var. 2. boyada aktıktan sonra tam olarak olmasa da resme çok çok yakın bi hal alacaktır.

Kızlar selam. Konuyu hortlatmak istedim. Benim saçım kumral bakır. Ama aka aka artık karamel oldu ve sarı ombreli olmak istiyorum. Açılması gerekiyorsa açılsın, umrumda değil. Kızıllık falan kalmadı artık saçımda, sizce sarı ombreye geçiş çok mu zor olur? Zeminim de açık sarıydı zaten

çok zor olacağını sanmam ama şuan saçım karamel diyorsanız açtırmasanız bile 10.1 gibi küllü renklere boyayıp öyle uçlara sarı ombre olabilir düzgün bir kuaför şart

çok zor olacağını sanmam ama şuan saçım karamel diyorsanız açtırmasanız bile 10.1 gibi küllü renklere boyayıp öyle uçlara sarı ombre olabilir düzgün bir kuaför şart
ya cevabiniz icin cok tesekkur ederim. evet artik bakirlik kalmadi baya acildi ben de inadina boyamiyorum kizillar yerlesmesin diye. kirmizi kizil degilim ya hani belki donmek daha kolay olur diye dusundum. sali gunu icin kuaforden randevu aldim, onden bi gorusme yapicaz bakalim sureci bi ogrenmem lazim. sacim yipranmis degil, zaten daha gecen hafta kestirdim. cok da mahvolacagini dusunmuyorum aslinda. ama iste ben yurtdisindayim, boya islerini hep kendim yapardim, ilk defa yurtdisinda kuafor kullanicam, korkuyorum acikcasi.

ya canım yetenegin varsa kendin boyasan daha iyi olur. senin gibi çok arkadaşım öyle oldu kendi dogal saç rengi dibi cıktı kızıllıklar gitti, kızlar kuaföre gitti güzelim dogal sacını cok güzel sarı yaptıracagı yerde hep kuaför yumurta sarısı yaptı resmen.umarım kuaförün iyi cıkar. boyanın icine gümüş boya katıyorlardı adını unuttum igoraydı markaıs bi parmak katıyosun kızıllıgı alıyordu bi kuaförle konus icine sinmezse kendin denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…