- 2 Nisan 2016
- 2
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi senbilmezsin
Merhaba arkadaşlar, çok üzülerek yazıyorum.. Gerçeği mi gördüm yoksa önceden görüpte yeni yeni mi rahatsız oluyorum bilmiyorum..
Erkek arkadaşımla gelecek planları kuruyoruz. Fakat benim kafamı çok fena şeyler kurcalıyor. Ben 21 yaşındayım, bakireyim o 26sına girecek. 10dan fazla kızla yattığını falan söylemişti bana (tabi benim sorularım üstüne) Bakire olmayan kızları itin d*tüne sokuyor tabiri caizse. Bana resmen bulunmaz hint kumaşıymışım gibi bakıyor.
Ama kızlar bu durum beni çok rahatsız ediyor ya, inanın kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.. Bakireyim diye sevilmek.. Ne bileyim ya olmasaydım? O zaman da beni böyle sevebilecek miydi
Koşulsuz, olduğum gibi sevmeyecek miydi?
Çok üzülüyorum böyle olmasına, eğer daha fazla kafa yorup düşünürsem soğuyup ayrılma eşiğine geleceğim. Ki bugüne kadar hiç kavga etmedik biliyor musunuz? Şaka gibi, söylemezdim kimseye nazara gelmeyelim diye. Ciddi ciddi bir kavgamız olmadı, ağzımızdan lan kelimesi bile çıkmadı sinirliyken. Şakalaşmalar hariç tabi. Bu kadar güzel giden bir ilişkimde rahat mı dürttü beni yoksa gerçekten rahatsız olunacak bir konu mu? Bilmiyorum kızlar bilmiyorum, onun 10dan fazla kız ile yatıp, bakire olmayan kızları aşağılamasına ve değersiz-basit kadın gözüyle bakmasına dayanamıyorum. Gerdek gecesi benim de kızlığım gidecek elbet, herşey bitecek mi o zaman.. Çok uzun oldu kızlar, sizce bunu düşünmeyip ilişkime devam mı edeyim.. Yoksa onu ufak stratejik oyunlarla deneyip olumlu sonuç almadığımda terk mi edeyim 
Erkek arkadaşımla gelecek planları kuruyoruz. Fakat benim kafamı çok fena şeyler kurcalıyor. Ben 21 yaşındayım, bakireyim o 26sına girecek. 10dan fazla kızla yattığını falan söylemişti bana (tabi benim sorularım üstüne) Bakire olmayan kızları itin d*tüne sokuyor tabiri caizse. Bana resmen bulunmaz hint kumaşıymışım gibi bakıyor.
Ama kızlar bu durum beni çok rahatsız ediyor ya, inanın kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.. Bakireyim diye sevilmek.. Ne bileyim ya olmasaydım? O zaman da beni böyle sevebilecek miydi