Bakireliği sevmek?

senbilmezsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
2
2
1
30
Merhaba arkadaşlar, çok üzülerek yazıyorum.. Gerçeği mi gördüm yoksa önceden görüpte yeni yeni mi rahatsız oluyorum bilmiyorum..
Erkek arkadaşımla gelecek planları kuruyoruz. Fakat benim kafamı çok fena şeyler kurcalıyor. Ben 21 yaşındayım, bakireyim o 26sına girecek. 10dan fazla kızla yattığını falan söylemişti bana (tabi benim sorularım üstüne) Bakire olmayan kızları itin d*tüne sokuyor tabiri caizse. Bana resmen bulunmaz hint kumaşıymışım gibi bakıyor.
Ama kızlar bu durum beni çok rahatsız ediyor ya, inanın kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.. Bakireyim diye sevilmek.. Ne bileyim ya olmasaydım? O zaman da beni böyle sevebilecek miydi :( Koşulsuz, olduğum gibi sevmeyecek miydi? :( Çok üzülüyorum böyle olmasına, eğer daha fazla kafa yorup düşünürsem soğuyup ayrılma eşiğine geleceğim. Ki bugüne kadar hiç kavga etmedik biliyor musunuz? Şaka gibi, söylemezdim kimseye nazara gelmeyelim diye. Ciddi ciddi bir kavgamız olmadı, ağzımızdan lan kelimesi bile çıkmadı sinirliyken. Şakalaşmalar hariç tabi. Bu kadar güzel giden bir ilişkimde rahat mı dürttü beni yoksa gerçekten rahatsız olunacak bir konu mu? Bilmiyorum kızlar bilmiyorum, onun 10dan fazla kız ile yatıp, bakire olmayan kızları aşağılamasına ve değersiz-basit kadın gözüyle bakmasına dayanamıyorum. Gerdek gecesi benim de kızlığım gidecek elbet, herşey bitecek mi o zaman.. Çok uzun oldu kızlar, sizce bunu düşünmeyip ilişkime devam mı edeyim.. Yoksa onu ufak stratejik oyunlarla deneyip olumlu sonuç almadığımda terk mi edeyim :(

Bence de dene bana hiç samimi gelmedi bu çocuk
Kendisi beraber olmasa birileriyle anlarım.Çünkü kendi içinde der ki benim hayat görüşüme yakın birisi.
Ama hem kendi yapıyor hem karşıdaki yapnasın istiyor .Sen de farketmişsin zaten aradaki iki yüzlülüğü ne bileyim..

2 buçuk yıldır cinsel beraberlik yaşamadığını, tövbe ettiğini söylüyor. Bu na inanıyorum fakat beni bakireliğim için sevmesi çok zoruma gidiyor be, beni öldürüyor bu düşünce.. Neden biliyo musunu? İnsan evladı pür-ü pak değil, temiz değil, fıtratımızda var hata yapmak. Ben bunun hoşuna gitmeyecek bir hareketle karşısına çıksam sevmeyecek mi yanş beni? Çok kafam karışık gerçekten.

Ben strateji gerektiren bir şey göremedim. Her şey apaçık ortada.
Yaşın küçük sayılır ama belli ki olgunlaşıyorsun, mantıklı düşünebiliyorsun. Elbette sana sırf bakiresin diye değer vermesi çok alçakça. Bulmuşken kaçırmak istemiyor gibi anlatmışsın. Yani ilişkinin temelinde sevgi saygı yok, sadece onun menfaati var. Sözümona el değmemiş kız alıp egosunu şişirecek. Ben olsam onun malı gibi hissetmeyi kabullenemezdim.

Merhaba arkadaşlar, çok üzülerek yazıyorum.. Gerçeği mi gördüm yoksa önceden görüpte yeni yeni mi rahatsız oluyorum bilmiyorum..
Erkek arkadaşımla gelecek planları kuruyoruz. Fakat benim kafamı çok fena şeyler kurcalıyor. Ben 21 yaşındayım, bakireyim o 26sına girecek. 10dan fazla kızla yattığını falan söylemişti bana (tabi benim sorularım üstüne) Bakire olmayan kızları itin d*tüne sokuyor tabiri caizse. Bana resmen bulunmaz hint kumaşıymışım gibi bakıyor.
Ama kızlar bu durum beni çok rahatsız ediyor ya, inanın kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.. Bakireyim diye sevilmek.. Ne bileyim ya olmasaydım? O zaman da beni böyle sevebilecek miydi :KK43: Koşulsuz, olduğum gibi sevmeyecek miydi? :KK43: Çok üzülüyorum böyle olmasına, eğer daha fazla kafa yorup düşünürsem soğuyup ayrılma eşiğine geleceğim. Ki bugüne kadar hiç kavga etmedik biliyor musunuz? Şaka gibi, söylemezdim kimseye nazara gelmeyelim diye. Ciddi ciddi bir kavgamız olmadı, ağzımızdan lan kelimesi bile çıkmadı sinirliyken. Şakalaşmalar hariç tabi. Bu kadar güzel giden bir ilişkimde rahat mı dürttü beni yoksa gerçekten rahatsız olunacak bir konu mu? Bilmiyorum kızlar bilmiyorum, onun 10dan fazla kız ile yatıp, bakire olmayan kızları aşağılamasına ve değersiz-basit kadın gözüyle bakmasına dayanamıyorum. Gerdek gecesi benim de kızlığım gidecek elbet, herşey bitecek mi o zaman.. Çok uzun oldu kızlar, sizce bunu düşünmeyip ilişkime devam mı edeyim.. Yoksa onu ufak stratejik oyunlarla deneyip olumlu sonuç almadığımda terk mi edeyim :KK43:
Vay be insanlar ne hale gelmis benim nisanlım 25 yasında o kimseyle cıkmamıs bile ilk sevgilisi benim
Bu adamı sepetle gitsin, kendi nasılsa kendisi gibi birini istemeye hakkı var ama o kus beyni bunu idrak edemeyecek
Cünkü beyni bir yerlerine sıkısıp kalmıs.

Ama kızlar bu durum beni çok rahatsız ediyor ya, inanın kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.. Bakireyim diye sevilmek.. Ne bileyim ya olmasaydım? O zaman da beni böyle sevebilecek miydi :KK43: Koşulsuz, olduğum gibi sevmeyecek miydi? :KK43: Çok üzülüyorum böyle olmasına, eğer daha fazla kafa yorup düşünürsem soğuyup ayrılma eşiğine geleceğim. Ki bugüne kadar hiç kavga etmedik biliyor musunuz? Şaka gibi, söylemezdim kimseye nazara gelmeyelim diye. Ciddi ciddi bir kavgamız olmadı, ağzımızdan lan kelimesi bile çıkmadı sinirliyken. Şakalaşmalar hariç tabi. Bu kadar güzel giden bir ilişkimde rahat mı dürttü beni yoksa gerçekten rahatsız olunacak bir konu mu? Bilmiyorum kızlar bilmiyorum, onun 10dan fazla kız ile yatıp, bakire olmayan kızları aşağılamasına ve değersiz-basit kadın gözüyle bakmasına dayanamıyorum. Gerdek gecesi benim de kızlığım gidecek elbet, herşey bitecek mi o zaman.. Çok uzun oldu kızlar, sizce bunu düşünmeyip ilişkime devam mı edeyim.. Yoksa onu ufak stratejik oyunlarla deneyip olumlu sonuç almadığımda terk mi edeyim :KK43:
Ben böyle aşka gerçek aşk demem, diyemem, dersem çarpılırım.. Bir insan bakire diye sevilir mi ya, var mı böyle bir saçmalık ? Senin karakterin, kişiliğin, duygu ve düşüncelerin iki bacağının arasındaki bir zardan daha mı kıymetsiz? Bakire olmasan bir hiç mi olacaktın ya da herşeyini bir zara mı borçlusun ? Bir adam sana bakire olmasan seninle bir gelecek düşünmezdim diyorsa seni alalade sevmiyordur. Açık konuşmak gerekirse o senden gelecek 2 damla kanı, el değmemiş kız alınca şişireceği egosunu ve yattığı diğer kızlardan daha dar olan vajinanı seviyordur. Hal böyle oluncada zar gidince ve cinsellik aranızda olağan bir duruma dönüşünce sana duyduğu aşk bitecek demektir... Gerçek aşk; bir insanı tüm geçmişiyle, tüm yaşadıklarıyla, tüm acılarıyla kabul etmekten geçer. Ayrıca 10 dan fazla kızla yatıp bu tip kızların arkasından o şekilde konuşmasıda nasıl bir karaktersiz olduğunu ortaya koyuyor. Aklı bir zarda olanın zar kadar aklı yoktur diyip konuyu kapatayım en iyisi.

Cidden ayrılırım bu adamdan. Madem bakirelik bu kadar değerli onun için (kendi her haltı yediği halde ikiyüzlü, ezik, sapkın) bakireliğimi ona sunmazdım. Ve içimde hep şüphe kalırdı. Bir zar için sevilmek zor olsa gerek. Benim bir arkadaşım mesela bakire oldığu halde değilim demiş adamla nişanlandıktan sonra söylemişti doğruyu. Onunki de saçma ama en azından zavallı biriyle evlenmedi.

Aklı fikri oralarda olan adamla ne işiniz var ya, sadece bakire değil diye elaleme söylenmek filan... bu adamın aklı kendi uçkurunda ve sizin bacak aranızda afedersiniz. Aklı uçkurunda, insanları bacak arasıyla değerlendiren mercimek ufuklu biriyle görüşülmez bence. Sadece bakiresiniz diye sizi göklere çıkarıyorsa sapık mı nedir bu adam.

Damarina bastigin anda sevgisi bitecek ,hele bi trip at naz et yada bi iki tartisma olsun "off senin derdini cekemem" diyip gidecek. Boylelerinin herşeyden hevesi kactigi için tek amaç masum temiz bir kadinla evlenmek.tek sevdiği bakireligin değil safligin temizliğin masumlugun. simariklik yaparsan naz edersen sinirini bozarsan ne bilim onun hoşuna gitmeyen bi şey yap "senin derdini cekemem bana kiz mi yok diyip donup gidecek"

Aynisi basima geldi ordan biliyorum maslugumu seviyordu güya.. ilgisizliğinden dolayi bi iki trip attim adim simariga cikti şeytan oldum nazini cekemem dedi gitti

böyle adamlardan hayır gelmez yarın birgün kizi olursa ne yapacak nasıl koruyacak ya koruyamazsa? size kendi malıymış gibi davranırsa sıkıntı yaşarsanız böyle ruhlu adamlar boşamayada gelmez namuzsunuz sonuçta bela olur başınıza. inşallah böyle bir karaktere sahip değildir ve size her daim hakettiğiniz sevgiyi saygıyı gösterir mutlu olursunuz. bence konuşun tekrar emin olun ruh halini çözmeye çalışın.

Bi söz vardır sana yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma diye. . Kendi onlarca kızlar beraber olup bunu gurur duyarak söylemesi ve senden de aksine hiç bu duyguları yaşamamış olmanı istemesi nasıl bi tezatlıktır.. :KK12: Senden böyle birşey bekliyorsa oda biraz kendine sahip çıkmalıydı.. Bence olaya bakirelik olarak değilde masumluk olarak bakmaya çalış.. Mesela çevresindeki kızlar gibi değilsin korumuşsun kendini o yüzden ona daha farklı gelebilirsin.. İyi düşünmeye çalış o_O

Boyle bir adami hayatimin yamacina yaklastirmazdim. Igreniyorum boyle tiplerden. Sen git 10 kizla birlikte ol, kendin de bakir olmadigin halde zamaninda birlikte oldugun kizlara pislik at, sonra da gel tovbe ettigini soyle ve sevgilini sirf bakire oldugu icin goklere cikar.

Igreniyorum.

sonra da bu adam seninle evlenir.
aklı sıra seni sahiplenir ve bunun sonucunda kısıtlar.
öyle giyinme, şuraya gitme vs.
ama seni yerin dibine soktuğu diğer kadınlarla aldatır.
tamamen toplum dayatması sonucunda beynini örümcek ağı kaplamış bir sığır bu şahıs.
düşünme yetilerini kaybetmiş.
zavallının teki. hasta. seni de mal gibi görüyor bence. tek isteği bakire kızla olmaksa işin aslı bu.

Senin en gizli bölgelerinin tapusunu almis gibi virvir konusmasi cok igrenc. Akli fikri seninle yatmak, seni istedigi icin mi bilemedim bence degil.
Iki yildir kimseyle yatmiyorum demesi kulliyen yalan. Ayrica sorunlu bir cinsel hayati olduğunu düşünüyorum, ya boyutlarindan memnuniyetsiz ya kendini tutamiyordur.
Onunla birlikte olan kadinlar kimbilir nasil ezdiyse bunu, o eziklikle sallamis hepsine. Bakire fantazisi bundan.
Sen ayrildigin an arkandan bin tane dedikodu yapmazsa ben ben degilim. Ha evlenirsen de ömrünü yer, baska bakirelerin pesinde dolanir
Dogru karari vermen dilegiyle

aaa lütfen o zaman gerdek gecesinde ilk o yatacak sizinle olur mu lütfen. kusura bakma ama bence sevgilin şer....z ya nefret ediyorum böyle adamlardan böyle kaçtane kızla yatmış kalkmış sıkıntı yok tabi iffet namus inanıyorsa zina sadece kadınlar için değil mi ben böyle bir adamla evlenmezdim iğrenç bir düşünce tarzı var...

yem atıp ilişkiye girmek istiyomuşsun gibi yapsan acaba senide aşağılarmı yoksa hemen atlarmı ben onu merak ettim açıkcası

Back
X