Ben 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi