bakirelik konusu lutfen okuyun akil verin

pekka0909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
65
12
3
18
Ben 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi

benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa

biliyorum cok yanlis birsey yaptim
Bu iki cümle birbiriyle çelişiyor.
Bence karar verin siz hangi cümleye aitsiniz.
Ona göre hayatınıza birini alıp devam edersiniz

Bu iki cümle birbiriyle çelişiyor.
Bence karar verin siz hangi cümleye aitsiniz.
Ona göre hayatınıza birini alıp devam edersiniz
yanlis yaptim deme sebebim suanda yasim kucuk oldugu icin yoksa dedigim gibi saygi duyulmasini bekliyorum burda sormak istedigim sey mesela saygi duydu biriyle evlendim ama sonradan kavga vs ettigimizde bu yuzume vurulurmu daha once deneyimleyen varmi diye sordum

Yaşınız küçük size abla tavsiyesi: Verdiğiniz kararların arkasında durun,arkasında durmayacağız eylemlerde bulunmayın.
Kendinizi sevin ve sevecek biriyle olun kendini kabullendirme çabasına girip çakalların sofrasında ana yemek olmayın,size saygısı olmayana şans değil yol verin.....

yanlis yaptim deme sebebim suanda yasim kucuk oldugu icin yoksa dedigim gibi saygi duyulmasini bekliyorum burda sormak istedigim sey mesela saygi duydu biriyle evlendim ama sonradan kavga vs ettigimizde bu yuzume vurulurmu daha once deneyimleyen varmi diye sordum
Evleneceğiniz kişi size olduğunuz gibi saygı duymayacaksa zaten evlenmezsiniz. Yani burda is sizde bitiyor size o cümleyi kuracak kişiyi yada kişileri hayatınızda tutmayacaksınız denklem bu kadar net aslında

Yaşınız küçük size abla tavsiyesi: Verdiğiniz kararların arkasında durun,arkasında durmayacağız eylemlerde bulunmayın.
Kendinizi sevin ve sevecek biriyle olun kendini kabullendirme çabasına girip çakalların sofrasında ana yemek olmayın,size saygısı olmayana şans değil yol verin.....
evet cok haklisiniz zaten ayriliktan sonra bu hic aklima gelmedi daha cok giden duygularima uzuldum dediginiz gibi ileride evlenecek olursam beni herseyimle seven bir adami severim degerli yorumunuz icin cok tesekkur ederimm

Sonrasında pişmanlık duyacağiniz şeyleri neden yapıyorsunuz, yapıyorsanız neden pişman oluyorsunuz.19 yaş ne istediğini gayette bilebileceginiz bir yaş o an istemişsiniz ve sonrasını düşünmemişsiniz.Hayatınıza aldığınız insanlar bunu sorun yapacak kişilikler olmazsa sorun yaşamazsınız.

Evleneceğiniz kişi size olduğunuz gibi saygı duymayacaksa zaten evlenmezsiniz. Yani burda is sizde bitiyor size o cümleyi kuracak kişiyi yada kişileri hayatınızda tutmayacaksınız denklem bu kadar net aslında
cok haklisiniz zaten bu dusuncedeydim hep ben nasil sevdiysem bakir olmayan birini ilerde beni sevende oyle sever sorgulayan bi insani kesinlikle hayatima sokmam fakat dedigim gibi sosyal medyadaki igrenc dusunceli insanlar hele ki su siralar onume cikan zar yoksa yuzuk yok videolari beni cok korkuttu desteklediginiz dusuncelerimi geri getirip korkumu yenecegim tesekkur ederim

Kime ne senin bekaretinden, sorgulayandan o dk uzaklaş. Yüzüne vuracak biriyle de olma, ayrıca gidip ay ben çok sevdim deyip herşeyini de anlatma.
evet dogru diyorsunuz oyle bir insanla asla konusmam bile sadece dedigim gibi sosyal medyadaki su zar yoksa yuzuk yok gibi igrenc videolardan dolayi endise duydum

Sonrasında pişmanlık duyacağiniz şeyleri neden yapıyorsunuz, yapıyorsanız neden pişman oluyorsunuz.19 yaş ne istediğini gayette bilebileceginiz bir yaş o an istemişsiniz ve sonrasını düşünmemişsiniz.Hayatınıza aldığınız insanlar bunu sorun yapacak kişilikler olmazsa sorun yaşamazsınız.
evet dediginiz gibi ama diger yazimi okursaniz gercekten fazla manipule edildigim ve evlenecegime cok inandirildigim bi iliskideydim farkina varamadim dediginiz gibi sorun yapab kisilikleri almamam daha iyi ama beni korkutan sosyal medyada gordugum zar yoksa yuzuk yok gibi dusunceler

evet dogru diyorsunuz oyle bir insanla asla konusmam bile sadece dedigim gibi sosyal medyadaki su zar yoksa yuzuk yok gibi igrenc videolardan dolayi endise duydum
Onlar yüzüklerini ç.küne taksin, gollum muyuz biz yüzük yüzük diye gezmiyoruz, onlar öyle saniyor, kafaları bu kadar çalışıyor çünkü :KK51:

Onlar yüzüklerini ç.küne taksin, gollum muyuz biz yüzük yüzük diye gezmiyoruz, onlar öyle saniyor, kafaları bu kadar çalışıyor
dogru diyorsunuz valla kafalari cok igrenc kendileri her boku yiyip gecmisinde 1 kere bile hata yapan kadinlari orsp belliyolar cokta takmamam lazim aslinda

evet dediginiz gibi ama diger yazimi okursaniz gercekten fazla manipule edildigim ve evlenecegime cok inandirildigim bi iliskideydim farkina varamadim dediginiz gibi sorun yapab kisilikleri almamam daha iyi ama beni korkutan sosyal medyada gordugum zar yoksa yuzuk yok gibi dusunceler
Olan olmuş artık yapacak birşey yok.Türkiyede yaşıyoruz ve evet erkeklerin geneli istiyor ki eşiminn ilki olayım.Bende keza böyle düşünüyorum inancım geregi.Buna ragmen bunu sorun etmeyecek erkeklerde var.Yada çok sever dürüstce anlatınca kabul eden erkek olur bunun seçimini siz yapacaksınız.Baştan acikca konusup devam etmek en mantiklisi , sonra işler ciddiye binince sorunlar büyüyor.Tabi bunu fırsat bilip her fırsatta sizden yararlanmak isteyen tiplerde olacaktır dikkatli olun.

Olan olmuş artık yapacak birşey yok.Türkiyede yaşıyoruz ve evet erkeklerin geneli istiyor ki eşiminn ilki olayım.Bende keza böyle düşünüyorum inancım geregi.Buna ragmen bunu sorun etmeyecek erkeklerde var.Yada çok sever dürüstce anlatınca kabul eden erkek olur bunun seçimini siz yapacaksınız.Baştan acikca konusup devam etmek en mantiklisi , sonra işler ciddiye binince sorunlar büyüyor.Tabi bunu fırsat bilip her fırsatta sizden yararlanmak isteyen tiplerde olacaktır dikkatli olun.
evet cok haklisiniz olan oldu korktugum diger seylerden biride yararlanmak isteyenler cok dikkat etmem gerekiyor tesekkur ederim size

Sana vereceğim en büyük tavsiye kendinden o kadar yaşça büyük kişilerle sevgili olma. Seni parmağında oynatırlar
ilk sevgilim gibi biseydi daha once flortum oldu ama hic sevgilim olmamisti asik oldugumu sandigim icin bu kadar yas farkina goz yumdum ama haklisiniz gercrkten parmaklarinda oynatiyorlar manipule ediyorlar kucuk oldugum icin onun her dusuncesi dogruymus benimkiler cocukcaymis gibi konusuyordu

ilk sevgilim gibi biseydi daha once flortum oldu ama hic sevgilim olmamisti asik oldugumu sandigim icin bu kadar yas farkina goz yumdum ama haklisiniz gercrkten parmaklarinda oynatiyorlar manipule ediyorlar kucuk oldugum icin onun her dusuncesi dogruymus benimkiler cocukcaymis gibi konusuyordu
Yaş arttıkça tecrübe artıyor, hayata bakışın çok değişiyor sen de kendinden dört beş yaş küçük birini parmağında oynatırsın. Ben 25 yaşından sonra daha olgun düşünüp davranmaya başladım. Yaşıtlarınla yani hayata senle benzer açıdan bakan kişilerle konuşsan daha iyi olur

Back
X