bakirelik sen problem ettigin surece problemdir. benim bir yakin arkadasim var, o da benim memleketimden. ailelerimiz benzer, sosyoekonomik durumumuz benzer, zaten ayni ilcedeyiz, calistigimiz yerlerin segmenti falan benzer yani. ikimiz de kapali degiliz benzer elbiseler giyeriz. ama kiz hep iliskilerinde bekaret engeline takildi. hep hayatina giren insanlar ya "benim icin onemli olan sensin" diyip iliskiye girip sonradan gecmisini bahane edip ayrildi ya hersey guzel giderken bu konular acilinca kizdan sogudu. ya da b.k gibi bir erkegi "beni kabul etti" diye yıllarca cekti vs. o yuzden o kiza sorsan bekaret cok onemli ve bakire olmayan birinin mutlu evlilik yapma sansi yok - en iyi erkek bile bu konuya takilir.
ama benim icin (birebir ayni ortamdayim) asla problem olmamıştır. imasi bile olmaz, lafi bile edilmez. hani akillarinin ucundan gecip de bu konuyla kendi içlerinde catistigini bile sanmiyorum hayatimdaki insanlarin. gayet dogal birsey. ama bu degildir ki artik bakire degilim onla bunla her sevgilimle yatayim:) yani ne bileyim, hayatin dogal akışında asla karsima cikmayan birsey oldu. bu konuyu problem eden kisi zaten etsin, ben de onu istemem:) bolca keyif aldigim, ask dolu bir bekarlik döneminden sonra da ömrüm boyunca karsima çıkabilecek en harika erkekle birkac haftaya evleniyorum.
bahsettigim arkadasim da hala bekar ve artik bosanmis insan falan ariyor...
yani is senin hayata bakisinda
bu konuyu sen mesele yaparsan hayatina bu konuyu mesele yapan insanlar gelirler