Bakirelik

dorateya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
10
2
36
Kusura bakmayın ilk defa soru soruyorum yanlış yer olabilir
Acil yardımcı olun delirmek üzereyim arkadaşlar nolur yargılamayın da
Ben küçükken bahçemizde çimleri sulamak için tazyikli su veren hortum vardı havuzdan çıkmıştım müstakil olduğu için bahçede çıkardım mayomu eve girerken suyun üstünden geçtim tam vajinama geldi ağrı acı hissetmedim su olduğu için kan da görmedim bu şekilde bozulma ihtimali var mı doktora gidemiyorum
Bir de üstümüzde kıyafet varken sürtünmeyle kızlık bozulur mu arkadaşım yapmış reglden bir gün önce o an kan görmemiş ama akşam(3-4 saat sonra)peçeteye silince pempemsi kan görmüş çamaşırında yok uş sabah da regl olmuş bozulmuş mudur sizce
Nolur acil cevap verin lütfen

Doktora gidemicek birşey yok git ben bekaretimin durupndurmadına baktırmak istiyorum de zor birşey değil sadece alttan bakarlar herhangi birşey dokundurmadan rahim ağzını açarak bakarlar...

Ben bu söylediğine inanmadım ama neyse diyeyim

İnanıp inanmamak size kalmış doktora gidememin sebebi yaşadığım yerde özel hastane olmaması

İnanıp inanmamak size kalmış doktora gidememin sebebi yaşadığım yerde özel hastane olmaması
Canım kaç yaşında olursan ol bsi hortumun değmesiyle birşey olmicağını bilmenlazım okadarda bilinçsiz değilsindir heralde dicemde.....Devlet hastanesinede gidebilirsin yaşın tutuyorsa kontrol ederler yoksa annen ile paylaş bu endişeni

19 yaşındayım devlet hastanesi bakmıyor diye biliyordum uygun zamanda kontrol ettireyim o zaman aslında biliyorum bozulmaz ama internette bazı zarlar daha kolay bozuluyor diye okudum o korkuttu beni

19 yaşındayım devlet hastanesi bakmıyor diye biliyordum uygun zamanda kontrol ettireyim o zaman aslında biliyorum bozulmaz ama internette bazı zarlar daha kolay bozuluyor diye okudum o korkuttu beni
Sen takma öyle olmaz merak etme bozulması için afedersin içine girmesilazım hastaneye git bi sne denemeden birşey gelmwz

Bu kadir gecesinde çok rahatlattın içimi allah razı olsun allah da senin varsa sıkıntını alsın yoksa da sıkıntı vermesin inşallah
Aminnnn saolasın canım rabbim seninde yanında olsun dualarını kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…