İnanıp inanmamak size kalmış doktora gidememin sebebi yaşadığım yerde özel hastane olmamasıDoktora gidemicek birşey yok git ben bekaretimin durupndurmadına baktırmak istiyorum de zor birşey değil sadece alttan bakarlar herhangi birşey dokundurmadan rahim ağzını açarak bakarlar...
Ben bu söylediğine inanmadım ama neyse diyeyim
Benim için önemli bir kazayla kaybetmiş olmak istemiyorum hem de çocukkenBozulmaz.
Bozulsa ne olur?
Canım kaç yaşında olursan ol bsi hortumun değmesiyle birşey olmicağını bilmenlazım okadarda bilinçsiz değilsindir heralde dicemde.....Devlet hastanesinede gidebilirsin yaşın tutuyorsa kontrol ederler yoksa annen ile paylaş bu endişeniİnanıp inanmamak size kalmış doktora gidememin sebebi yaşadığım yerde özel hastane olmaması
19 yaşındayım devlet hastanesi bakmıyor diye biliyordum uygun zamanda kontrol ettireyim o zaman aslında biliyorum bozulmaz ama internette bazı zarlar daha kolay bozuluyor diye okudum o korkuttu beniCanım kaç yaşında olursan ol bsi hortumun değmesiyle birşey olmicağını bilmenlazım okadarda bilinçsiz değilsindir heralde dicemde.....Devlet hastanesinede gidebilirsin yaşın tutuyorsa kontrol ederler yoksa annen ile paylaş bu endişeni
Yok hortum sokma değil ama tazyikli su tam olarak orama geldiHortumu içine sokup suyu açmadıysan birşey olmaz, öyle üstünden geçtimle bozulacak şey değil.
Birşey olmamıştır.Yok hortum sokma değil ama tazyikli su tam olarak orama geldi
Sen takma öyle olmaz merak etme bozulması için afedersin içine girmesilazım hastaneye git bi sne denemeden birşey gelmwz19 yaşındayım devlet hastanesi bakmıyor diye biliyordum uygun zamanda kontrol ettireyim o zaman aslında biliyorum bozulmaz ama internette bazı zarlar daha kolay bozuluyor diye okudum o korkuttu beni
Bu kadir gecesinde çok rahatlattın içimi allah razı olsun allah da senin varsa sıkıntını alsın yoksa da sıkıntı vermesin inşallahSen takma öyle olmaz merak etme bozulması için afedersin içine girmesilazım hastaneye git bi sne denemeden birşey gelmwz
Aminnnn saolasın canım rabbim seninde yanında olsun dualarını kabul eylesinBu kadir gecesinde çok rahatlattın içimi allah razı olsun allah da senin varsa sıkıntını alsın yoksa da sıkıntı vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?