• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelikte ara kanama

drsllia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Hanımlar uzun süredir 4- 5 senedir devam eden ara kanama sorunum var. Yumurtlama dönemlerinde oluyor yumurtlama kanaması vs diye çok önemsemedim ama bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Yumurtlama döneminde başlıyor ve 1 hafta sürebiliyor. Bazen koyu kahve yoğun akıntı oluyor bazen direk kanama şeklinde oluyor. Bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor. Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Evli değilim ultrasonla bakılacak sanırım. Hormon testide yapılır diye duydum. Muayene için doktora adet dönemi sırasında mı gitmeliyim yoksa adet dönemi bitince mi gitmeliyim? Bu durumu yaşayanlar varsa bu kanamanın sebebi ne olabilir sizce?

Adetinin 3.gününde gitmeni tavsiye ederim

Doktor karından ultrasonla bakar yumurtalıklara.

Doktora gitmelisin

Hanımlar uzun süredir 4- 5 senedir devam eden ara kanama sorunum var. Yumurtlama dönemlerinde oluyor yumurtlama kanaması vs diye çok önemsemedim ama bu durum artık beni rahatsız etmeye başladı. Yumurtlama döneminde başlıyor ve 1 hafta sürebiliyor. Bazen koyu kahve yoğun akıntı oluyor bazen direk kanama şeklinde oluyor. Bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor. Kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Evli değilim ultrasonla bakılacak sanırım. Hormon testide yapılır diye duydum. Muayene için doktora adet dönemi sırasında mı gitmeliyim yoksa adet dönemi bitince mi gitmeliyim? Bu durumu yaşayanlar varsa bu kanamanın sebebi ne olabilir sizce?
Eee tabi ki normal değil.doktorluk iş.

Ben de bekarım ve dediklerini yaşıyorum, regl düzensizliği de var+ olarak doktora bahsettim hormonal olabilir reglin in 2. Günü gel demişti hem kan tahlili hem ultrason vs. bakarlar sanırım

Adetin 3.günü git randevu bulamazsan normal zamanda gidip doktora söylersin randevusuz 3.günü gidebiliyorsun doktorun giriş yapması gerekiyor

Aynı durumu doğum yaptıktan sonra yaşıyorum ben de… umaeım geçicidir çok sinir bozucu yumurtlama kanamasının ardından lekelenmeler 5-6 gğn sürüyor

Aynı durumu doğum yaptıktan sonra yaşıyorum ben de… umaeım geçicidir çok sinir bozucu yumurtlama kanamasının ardından lekelenmeler 5-6 gğn sürüyor
Hanımefendi sizin geçti mi acaba rahatsız etim ama çünkü benimde oğlum 9 aylık ben sürekli yaşamaya başladım ultrasonda doktor iyi dedi ama szin ne dediler

Hanımefendi sizin geçti mi acaba rahatsız etim ama çünkü benimde oğlum 9 aylık ben sürekli yaşamaya başladım ultrasonda doktor iyi dedi ama szin ne dediler
Adet hemen tam bitmiyor ve ara kanama yaşıyorsanız sezeryan olduysanız malesef altında dikişlerle ilgli sorun yatıyormuş. Adetin 8.9. Günleri vajinal ultrasona girin kesin ve sezeryan dikiş hattını sorun doktora kesin 🙏🏼

Bende de aynısı var. Bir ay oluyor bir ay olmuyor. Sadece sol taraftaki yumurtalığımda oluyor. Sanırım bir ay birinden bir ay birinden yumurta oluştuğu için benim solda yumurta olustugunda oluyor. Doktora gittim(Ege uni doçent) Her şey normal dedi. Ama bu kadar ağrı bu kadar kanama nasıl normal anlamıyorum. Çok sinirim bozuluyor. 6 aydır böyle.

Back
X