bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

16 yasindaki cocuga prezervatif kullan şunu yap bunu yap denirse...kücük hanfendiyi kimse tatmin edemiyo ayrica:işsiz::silah:

Ne demeliyiz peki?? Zaten bu haltı yiyor vaz geçecekmi zannediyorsun??
Madem yaşıyor prezervatif kullansın tabikide.

Otur ders çalış üni kazan diyoruz yok
O çocuktan ayrıl sana hayır gelmez diyoruz yok
Hamile değilsin diyoruz yok

Tavsiye mecbur o yönde oluyor.

Ayrıca ne diyelim şu an hamile değilsin bir sonraki sürtüşmede görüşmek dileğiyle mi diyelim??

tabiki yardimlariniz beni sakinlestirdi ama genede endiseliyim!! anliyomusunuz o %1oran bile beni deli ediyor 17 gun beklemem gerekicek bunun dogrusu bilmem icin en azindan burda sizlerle sakinlesmeye calisiyorum sadece burdan degil ozelden yazan kisiler de var hala yardimci olan

prezervatifi napcakmış çok pardon ya bu kızın oturup ders çalışması lazım,sonradan kafasını gözünü duvarlara vuracak haberi yok..
vursun vursun hak ediyor o evden çıkamıyormuş muş niye erkek arkadaşın aramıyor mu seni merak etmiyor mu !!!!

yeter ama gercekten demeyin boyle
yavrucum son kez yazıyorum artık nasıl anlarsın nasıl okursun sen bilirsin;aldığın ilaç kimyasal-yaptığın hatadan stresin tavan yapmış-kadınlar stresli zamanlarında ve ilaçların etkisinden ya erken yada olduğundan geç regl olurlar bu bir,dışarı boşalan bi erkek ki tam manada mı seviştiniz bilemiyorum,spermler vajinaya gelmediği sürece ( burdaki kastım içine boşalmak ) ölürler!!!bu kadarını bilmiyo musun sen?şorttan pantolondan bilmem neyden bi cacık olmaz,bu iki!!!bunca insan hamile kalmaya uğraşırken sen dışarı boşalmayla yada o zevk suyu mudur nedir ( şu cümleden dünden beri midem bulanıyor ayrıca belirtmek istiyorum,iğrrennçç!! ) hamile mamile kalmazsın!!!bu da üç!!! hala daha hamilemiyim diyosan pes diyorum,yok hala tatmin olmuyorsan,doktora gidip rahmimde çok sancı var kontrol ettirmek istiyorum deyip kadın doğumcuya gidersin,kasıklarından ultrasona girersin,hamileyse carrtt diye çıkar!!anladın mııı????dünden beri yeter valla içim şişti

16 yasındakı cocuga prezervatıf kullanın dmeekte ayrı bırsey hanı

yavrucum son kez yazıyorum artık nasıl anlarsın nasıl okursun sen bilirsin;aldığın ilaç kimyasal-yaptığın hatadan stresin tavan yapmış-kadınlar stresli zamanlarında ve ilaçların etkisinden ya erken yada olduğundan geç regl olurlar bu bir,dışarı boşalan bi erkek ki tam manada mı seviştiniz bilemiyorum,spermler vajinaya gelmediği sürece ( burdaki kastım içine boşalmak ) ölürler!!!bu kadarını bilmiyo musun sen?şorttan pantolondan bilmem neyden bi cacık olmaz,bu iki!!!bunca insan hamile kalmaya uğraşırken sen dışarı boşalmayla yada o zevk suyu mudur nedir ( şu cümleden dünden beri midem bulanıyor ayrıca belirtmek istiyorum,iğrrennçç!! ) hamile mamile kalmazsın!!!bu da üç!!! hala daha hamilemiyim diyosan pes diyorum,yok hala tatmin olmuyorsan,doktora gidip rahmimde çok sancı var kontrol ettirmek istiyorum deyip kadın doğumcuya gidersin,kasıklarından ultrasona girersin,hamileyse carrtt diye çıkar!!anladın mııı????dünden beri yeter valla içim şişti
kimse bu kadar net konusamazdi :110:

Ne demeliyiz peki?? Zaten bu haltı yiyor vaz geçecekmi zannediyorsun??
Madem yaşıyor prezervatif kullansın tabikide.

Otur ders çalış üni kazan diyoruz yok
O çocuktan ayrıl sana hayır gelmez diyoruz yok
Hamile değilsin diyoruz yok

Tavsiye mecbur o yönde oluyor.

Ayrıca ne diyelim şu an hamile değilsin bir sonraki sürtüşmede görüşmek dileğiyle mi diyelim??
16 yasinda kizin olsa arkadaşım,otur ders caliş anne yok ayril birak cocugu anne yok yapma etme cocugum anne yok o zaman prezervatif kulanda hamile kalma çocugum diyebilicek olgunluktamiyiz acaba olmadi tavsiye verelim degil cocuk bu olmamasi gerektigini kafası almasada alana kadar kafasina vuraa vura sokmak lazim o zaman prezervatif kullan evladim demek degil

kimse bu kadar net konusamazdi :110:
anladın dimi eminsin yani?anladıysan ne mutlu bize!kadın doğumcuya gidersin regl olurken çok sancım oluyor bişey mi var kontrol ettirmek istiyorum dersin,tam net hamilesin değilsin çıkar!!17 gün de beklemezsin p.tesi ilk işin bu olur ok?

kac gujndur evden disari cikmiyorum bu stresten keske drdiginix gibi yapabilsem
Tek sorun hamile kalmak mı? Yaptıgım seyden pisman degil misin? Sen bu yasta bunlara başladıysan evlenene kadar bakirelikte kalmaz sanırım eğer bu kafayla gidersen

Canim benim boyle birsey olmasi mumkun degil. Adet gecikmesi muhtemelen stres yaptigindan olabilir.

Back
X