Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim tanıdıklarım belma hanımda doğum yaptılar çokda memnun kaldılar hatta iki knt ben belma hanıma gittim ama ben pek memnun kalamaıdm oda sırf biraz ilgi beklediğim için olsa gerek pek fazla konuşmayan bir dr ama çok bilgili yine diyorum diğer tanıdıklarım çok memnun kaldılar ve tekrar doğum yapsalar aynı dr yapacaklarını söylüyorlar doğum anında çok iyiymiş ilgiliymiş güzel telkinler veriyormuş ben şimdilik başka dr gidiyorum eğer o dr hoşlanmazsam bu sefer tanıdık olduğu için tekrar belma hanıma gideceğim
yaaa kızlar belma tarhan sadece kontrol süreci ve doğumamı giden var
öncesinde bebek olmuyor diye tedavi amaçlı giden yokmu bu konuda nasıl ben bir gidip muayene olacağım, 1 senedir olmadı bebişim
Merhaba, Belma hanım ve Çamlık Hastanesi ile ilgili forumda çok yorum yok. Kendisine normal muayene için gidiyorum. Allah kısmet ederse doğumu da orada ve ona düşünüyoruz. Hastanede bir bey doktor daha var. Hastane segmentindeki hastanelere göre gayet iyi, tabi ki sırada veya özel ilgi alaka görmede problem yaşayanlar olabilir ama zaten o tarz beklentileri olanlar bir üst kategori özel hastaneleri tercih etmeliler.
Belma hanımla bizim enerjimiz uydu, hiç başka doktorla konuşmayı düşünmedik.
Ayrıca, bu konu eski kalmış ama tüp bebek düşünenler için artık sadece tedavi yapan doktorlar var, sonuç alınca normal doktora geçiş yapılıyor sanırım.