bakırkoy dogumevınde dogum yapanlar buraya.........

zelal63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
254
2
96
İstanbul
dogumumu burda dusunuyorum fakat hıcbı bılgım yok dogum yapan arkadaslar varsa bana yardımcı olursa cok sevınırım

Cnm ben 5 aylık düşük yaptım bu hastanede çok iyi baktılar bana şartlar çok iyi değil ama.sağlık açısından iyi ilgililer.sonuçta araştırma hastanesi.

hastanenin neticede devlet sartlarından ziyade arkadasımın dedigi gibi gorunusu vs endise yaratabilir.ancak benim oglum premature dogmustu ozelde.yogun bakımda günlügü 500 ytl ydi ve ıkı uc gun sonra bu hastanenın premature yogun bakım unitesine kaldrmıstık.bir hafta orda kaldı.yogun bakım unitesi 2004 de yenilenmisti ve inanılmazdı arkadaslar.tertemiz ve dort dortluktu.haqni diger bebeciklerin oldugu hastaneler gibi asla degıl ve ozelden iyi di belki de.....ben o acıdan memnun kalmıstım.o bolumun dr ları da baskaydı zaten.Allah razı olsun,simdi oglum 4 yasında:)oylekı anne sadece emzirme icin belli saatlerde ameliyat kıyafetleriyle giriyor belli saatlerde..vs....cok cok zor begenmeme ragmen eyvah eyvah demistim ilk gordugumde,takii yogun bakım unitesini premature yogun bakımını gorene dek....

zelal doğumunu yaptınmıı aradan baya zaman geçmiş ama bende 20 gün sonra felen doğum yapacam ve bende bakırköyde düşünüyorum ama hiç bilgim yok bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:CüvCüv:

koskoca istanbulda kmse bakırköy ssk da doğum yapmadımıııı

ben orda yapmam dogumu sonuca devlet hastanesı temız degıl bebek yanında degıl ben ıkıncıde ozelde yapcam

arkadaşlar yakın zamanlarda burada doğum yapan varmı???
doğum çantamı hazırlıyorum orada nelere ihtiysç oluyor yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…