Bakırköydeki en iyi Medyumlardan Medyum Cansın hanımdan bahsetmek istiyorum bir tavsiye üzerine git

MehtapDuru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
1
0
1
39
Bakırköydeki en iyi Medyumlardan Medyum Cansın hanımdan bahsetmek istiyorum bir tavsiye üzerine gittim tAvsiye eden arkadaşıma çok teşekkür edeyorum Medyum Cansın hanım çok nadide bir insan inanılmaz bir enerjisi var bir defa ilk oturuşunuzda sipretüel güçleriyle sizi etkisine alıp doğru adrese geldiğinizi hissettiriyor ben ilişkimde çok çıkmaz bir durumdayken nokta atışlarıyla empoze etti öncelikle çok şaşırdım ve bugüne kadar gittiğim onca falcılarda saçma sapan konumla alakasız kısa bir bakım yapıp sadece çıkar amaçlı bakım yapıp yol verdiklerini görüyordum Allah karşıma Fısıltım kafede olan Cansın Hanımı çıkardı ve profesyonel konusu olan yaşam koçluğuve sipretüel uzmanlığıyla içinde bulunduğum ilişkimi anlatıp sıkıntılı ilişkimi anlatıp dediği tarihlerde barışmamı ve tamamiyle menfaatsiz dostane ve uzman yönlendirmesiyle ilişkimi düzeltti ve şuan çok Mutlu bir ilişkim war bunları Cansın hanıma borçluyum ben onun fenomeni oldum onu görmeyince enerji düşüklüğü hissediyorum İyiki varsın Cansın ablacım bütün arkadaşlarıma sorunlu ilişkileri olanlara ve gerçekleri duymak isteyenlere içtenlikle tavsiye ediyorum Seni Seviyorum Cansın ablacım İyiki varsın ❤️

MehtapDuru, 12 dakika önceK.İ.B.

Back