Bakırköye gitmeme az kaldı((((

bu devirin erkekleri de bi alem ailenin tüm yükünü kadına yıkmaya bayılıyorlar...ya da bu devirin kadınları erkekleri çok şımartıyorlar anlamadım hangisi...:47:

aradaki yorumları okumadım yazmış olabilirsiniz kusura bakmayın o yüzden
eğer kendi paranızı kazanıyorsanız neden boşanamıyorsunuz
zaten hiç bir işe yaramıyormuş bari külfet olmasın
hayata yeniden başlamak için her yaş uygundur hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız
geçen yıllarınızı düşünmeyin artık gelecek yıllarınızı en iyi şekilde değerlendirin....

Ben de çok ama çok yorgunum.Yorgunluk keşke sadece bedende olsa.Benim ruhum yorgun hem de ne yorgun.Evde a dan z ye herşey bana bakar,her işe ben koşarım.Ama biz at değiliz ki.Koş koş nereye kadar.Söylesen ,derdini anlatsan evde ne yapıyorsun ki derler,kadının yaptığı fedakarlıklar görünmüyor maalesef.(tabi bütün erkekler için söylemiyorum)Ben bu konuda kendimi suçluyorum neden mi?Eşimi ben alıştırdım yani kendim ettim kendim buldum.Adam bu saatten sonra değişir mi?Hayır hiç sanmıyorum.Keşke zamanı geriye sarabilsem de hiç birşeyden anlamaz moduna geçsem.Ah o zaman ne kıymetli olurdum,ne kıymetli...

Ben de çok ama çok yorgunum.Yorgunluk keşke sadece bedende olsa.Benim ruhum yorgun hem de ne yorgun.Evde a dan z ye herşey bana bakar,her işe ben koşarım.Ama biz at değiliz ki.Koş koş nereye kadar.Söylesen ,derdini anlatsan evde ne yapıyorsun ki derler,kadının yaptığı fedakarlıklar görünmüyor maalesef.(tabi bütün erkekler için söylemiyorum)Ben bu konuda kendimi suçluyorum neden mi?Eşimi ben alıştırdım yani kendim ettim kendim buldum.Adam bu saatten sonra değişir mi?Hayır hiç sanmıyorum.Keşke zamanı geriye sarabilsem de hiç birşeyden anlamaz moduna geçsem.Ah o zaman ne kıymetli olurdum,ne kıymetli...

Ne çok isterdim bende anlamaz modunda olmayı biz bu duruma kendi kendimimizimi getirdik kadınlığımı abarttık nerde durmamız gerektiğinimi bilemedik.Zekadanmı kaynaklandı yetenektenmi yoksa merhamettenmi???Yoksa mecburiyettenmi????

aradaki yorumları okumadım yazmış olabilirsiniz kusura bakmayın o yüzden
eğer kendi paranızı kazanıyorsanız neden boşanamıyorsunuz
zaten hiç bir işe yaramıyormuş bari külfet olmasın
hayata yeniden başlamak için her yaş uygundur hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız
geçen yıllarınızı düşünmeyin artık gelecek yıllarınızı en iyi şekilde değerlendirin....[/QUOTE

Est. evet kazanıyorum.

Ne çok isterdim bende anlamaz modunda olmayı biz bu duruma kendi kendimimizimi getirdik kadınlığımı abarttık nerde durmamız gerektiğinimi bilemedik.Zekadanmı kaynaklandı yetenektenmi yoksa merhamettenmi???Yoksa mecburiyettenmi????

Bence herşeyin fazlası zarar(bunu yıllar sonra fark edebildim maalesef),erkeğe karşı fazla verici olmak sadece kadını yıpratıyormuş.Şunu söylemek istiyorum (bu benim fikrim):erkekler akıllı,zeki kadınları pek sevmiyorlar öyle olsaydı üzülüp kendimizi yiyip bitirmezdik değil mi?Çocuklar olduktan sonra ister istemez idareci olmaya ,anlayışlı olmaya ,kendini unutmaya başlıyorsun.Ben öyle oldum artık herşeyim onlara bağlı okulları ,dersaneleri ,dersleri...hep onlara endeksli bir hayatım var.Ama yük hep bende.Benim istediğim sadece tatlı bir söz ama o da yok,ilgi bekliyorum doğal olarak.O zaman ne yorgunluk kalır ne başka birşey.Son cümlenize gelince bu durumda olmam hepsinden kaynaklı.Allah bizlere sabır ve de güç versin,çünkü çok ihtiyacımız var.

Back
X