kızlar bu iki gündür moralim çok bozuk.Size moralimin bozuk olmasına neden olan olayı anlatmak istiyorum.Aynı üniversitede okuduğum biri var biz daha üniversiteye baslamadan bir kaç ay önce internette tanıstık ve okulda da birbirimizi çok sık görüyorduk.Zamanla ondan çok hoşlandım ve oda hoşlandı benden.Birbirimizi her görüşümüzde aşkla bakıyoduk.Ben nereye gidersem oda aynı ortama geliyodu beni görmek için.Duygularını çok açığa vuruyordu.İki gün önce bana msn de çıkma teklif etti ve ben de bu teklifi benim yüzüme,gözlerimin içine bakarak etmesini istedim.Bana ben yapamam bunu dedi bende nedenini sordum hayır ben yapamam dedi.Sonra unut dedi sana hiç teklif etmemişim sanki beni hiç tanımamıssın gibi farzet dedi.Bunu söyledi ve ertesi gün okulda sıklıkla bana bakıyodu.karsımda mutluymus edası vermeye çalışıyodu ama sanki pişman gibiydi.Üzgündü.Hem bana hiç tanımamıs gibi yapalım diyo hemde birçok kez eskisi gibi beni izliyo.Kantine geldiğinde tam karşıma geçip oturdu tabi bende hiç pas vermedim.arkadaşımlaydım.Yanimiza samimi oldugumuz erkek arkadaşlarımız geldi bunu görür görmez öyle bir sinirle çıktıki kantinden hala unutamıyorum.Bana kıskanç biri oldugunu söylemişti.Simdi size soruyorum kızlar verdiği tepkiler pişmanlıgının ifadesimi,beni seviyomu yoksa normal mı davranısları siz yorum yapın lütfen sağlıklı düşünemiyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.