Bakışların ardında yatan sır

SeMa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
63
0
86
35
Diyarbakır
kızlar bu iki gündür moralim çok bozuk.Size moralimin bozuk olmasına neden olan olayı anlatmak istiyorum.Aynı üniversitede okuduğum biri var biz daha üniversiteye baslamadan bir kaç ay önce internette tanıstık ve okulda da birbirimizi çok sık görüyorduk.Zamanla ondan çok hoşlandım ve oda hoşlandı benden.Birbirimizi her görüşümüzde aşkla bakıyoduk.Ben nereye gidersem oda aynı ortama geliyodu beni görmek için.Duygularını çok açığa vuruyordu.İki gün önce bana msn de çıkma teklif etti ve ben de bu teklifi benim yüzüme,gözlerimin içine bakarak etmesini istedim.Bana ben yapamam bunu dedi bende nedenini sordum hayır ben yapamam dedi.Sonra unut dedi sana hiç teklif etmemişim sanki beni hiç tanımamıssın gibi farzet dedi.Bunu söyledi ve ertesi gün okulda sıklıkla bana bakıyodu.karsımda mutluymus edası vermeye çalışıyodu ama sanki pişman gibiydi.Üzgündü.Hem bana hiç tanımamıs gibi yapalım diyo hemde birçok kez eskisi gibi beni izliyo.Kantine geldiğinde tam karşıma geçip oturdu tabi bende hiç pas vermedim.arkadaşımlaydım.Yanimiza samimi oldugumuz erkek arkadaşlarımız geldi bunu görür görmez öyle bir sinirle çıktıki kantinden hala unutamıyorum.Bana kıskanç biri oldugunu söylemişti.Simdi size soruyorum kızlar verdiği tepkiler pişmanlıgının ifadesimi,beni seviyomu yoksa normal mı davranısları siz yorum yapın lütfen sağlıklı düşünemiyorum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

amaannn çok saçma
ne o tiripler öyle çıkıp gitmeler falan, hiç sevmem böle tipleride
neymiş,kimmiş anlamadan etmeden trip atan erkekler, bana göre kendini aşmamış,basit,olgunlaşmamış tip erkeklerdir.bu tiplerle uğraşmak çok zordur
tıpkı 4 yaşındaki bir çocukla uğraşmak gibi.

bence sizi seviyor ve pişman siz yine pas vermemeye devam edin yakın zamanda eğer çok çok gururlu birisi değilse sizinle tekrar konuşucaktır

bikere net üzerinde böyLe ciddi bişeye girişmesi saçma tatLım ya bencee :uhm:
yani tekLife kadar sana oLan tutumu davranışı bakışı edişi güzeLL içten anLattığın kadarı iLe ama bu kadar güzeLLik yaşatan kişi ne diye msnden girişim yapıyo ne saçma!! ama sen üzüLme tatLımm :teselli:
bakaLım zaman gösterecek neymiş afrası tafrası havası kimeymiş a.s
haber edersin hemii öpüLdünn Şeniz

bikere net üzerinde böyLe ciddi bişeye girişmesi saçma tatLım ya bencee :uhm:
yani tekLife kadar sana oLan tutumu davranışı bakışı edişi güzeLL içten anLattığın kadarı iLe ama bu kadar güzeLLik yaşatan kişi ne diye msnden girişim yapıyo ne saçma!! ama sen üzüLme tatLımm :teselli:
bakaLım zaman gösterecek neymiş afrası tafrası havası kimeymiş a.s
haber edersin hemii öpüLdünn Şeniz

valla haklısın ablacım bende zaten msn de teklif etmesini ciddi bulmadıgım için yüzüme karsı söylemesini istedim bakalım gelip yüzüme karsı söylicekmi.Sizi mutlaka haberdar ederima.s ayrıca yorumlarınız için çok çok teşekkürler

kızlarrrr inanamazsınız bugun gelip pişman oldugunu söyledi.En sonunda pişman oldu.Tabi güzel güzel vurdum yüzüne hatalarını ama kıyamadımmm.Teklifini kabul ettim.Bakalım zaman önümüze neler getirecek çok mutluyum çokk:)

Canım mutlu olmana gercekten cok sevindim.Bencede bu cocuk seni seviyor.insallah mutlu olursunuz.:)).

Back
X