Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredeler canım tam olarakMerhaba. Ben Bakudenim Turkiyede yaşıyorum. Orada bildiğim bir kaç doktor var
Neredeler canım tam olarak
Tam olarak nerde yerleşiyor hastane bide özel hastane mi ultrasonu da kendimi yapıyor...ben hataideyim ve gencedeki 10 saylı kadın maslahathanesi ne gidiyorum sevinç hanım
Yok canım ya İstanbulu hiç bilmiyorum biz uşakta oturuyoruz ama konu açarsan buraya yeni yardımcı olurlarAllah saglik sihhatle kucagina almagi nasip etsin. Ben Eyup civarında ve ya buraya yakin iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum kac zamandir. Amma bulamadım. Hem muayinesi pahali olan hastane istemiyorum. Sgk yok bende. Sen de boyle bir doktor biliyormusun can buralarda?
Yok canım ya İstanbulu hiç bilmiyorum biz uşakta oturuyoruz ama konu açarsan buraya yeni yardımcı olurlar
Çok sağol canım zaten artık uzun kalmıycaz ama gittiğim yerdeki ultrason çok eski o yüzden başka biyere gitmek istedim doktordan memnunum ama
Kızlar baküde yaşayıp hamile olan varsa hangi hastane hangi doktora gittiniz lütfen yardım edin